(Poistunut julkaisusta)

Sales Development Representative
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Nautitko tuloksen tekemisestä ja haluatko tehdä uraa nopeasti kasvavalla alalla myynnin parissa? Nyt on mahdollisuutesi olla myyntitiimimme seuraava superstara!

Haemme Helsingin konttorillemme energisiä ja intohimoisia myynnin tulevaisuuden tekijöitä! Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään, mm. taloushallinnossa, verkkolaskutuksessa, toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa!

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaista yritysjohtoa. Opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Osaamisesi kehittyessä ja hyvien tulosten kautta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Sopivien kohderyhmien muodostaminen ja prospektointi
- Uusien asiakkaiden kontaktointi ja oivalluttavan näkemyksen tuottaminen potentiaalisille asiakkaille
- Tapaamisten/etädemojen sopiminen

Tehtävässä menestyt, jos sinulla on vahva halu kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi. Sinulla on intohimoinen ja periksiantamaton asenne sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmaratkaisukykyä. Sinun ei tarvitse olla kokenut myynnin ammattilainen, vaan myynnin nälkä ja asenne ratkaisevat! Kokemus taloushallinnosta työelämässä tai opiskelujen osalta luetaan eduksi.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Voit työskennellä joustavasti ja saat meiltä koulutuksen sekä ohjelmistomarkkinaan että myyntitaitoihin. Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 9.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager Sakari Sabell, sakari.sabell@visma.com, puh. 044 333 1677.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.