(Poistunut julkaisusta)

Sales Development Representative
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Nautitko tuloksen tekemisestä ja haluatko tehdä uraa nopeasti kasvavalla alalla myynnin parissa? Nyt voi olla mahdollisuutesi!

Haemme asiakasyrityksellemme, Visma Solutionsille Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle konttorille energisiä ja intohimoisia myynnin tulevaisuuden tekijöitä! Visman tuotteet ovat markkinajohtajia kohderyhmissään, mm. taloushallinnossa, verkkolaskutuksessa, toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Yritys kasvaa nopeasti ja tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa työskentelee Helsingissä ja Lappeenrannassa!

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaista yritysjohtoa. Opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Osaamisesi kehittyessä ja hyvien tulosten kautta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin

Työtehtäviisi kuuluu:

• Sopivien kohderyhmien muodostaminen ja prospektointi

• Uusien asiakkaiden kontaktointi ja oivalluttavan näkemyksen tuottaminen potentiaalisille asiakkaille

• Tapaamisten/etädemojen sopiminen

Tehtävässä menestyt, jos sinulla on vahva halu kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi. Sinulla on intohimoinen ja periksiantamaton asenne sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmaratkaisukykyä. Sinun ei tarvitse olla kokenut myynnin ammattilainen, myynnin nälkä ja asenne ratkaisevat! Kokemus taloushallinnosta työelämässä tai opiskelujen osalta luetaan eduksi.

Sinulle tarjotaan menestymistä tukeva työympäristö, jossa on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki. Tehtävässä saat laajan ymmärryksen yritysten talouden- ja toiminnanohjauksen prosesseista sekä opit ymmärtämään laajasti pilvipalveluliiketoimintaa (SaaS).

Visma on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Työntekijöille asetetaan korkeita tavoitteita ja heille annetaan myös paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Voit työskennellä joustavasti ja myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Saat koulutuksen sekä ohjelmistomarkkinaan että myyntitaitoihin. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö solmii sopimuksen suoraan Visma Solutions Oy:n kanssa. Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätä ilmoitus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua tehtävää.