(Poistunut julkaisusta)

Sales Development Representative
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018
Nautitko tuloksen tekemisestä ja haluatko tehdä uraa nopeasti kasvavalla alalla myynnin parissa?

Nyt voi olla mahdollisuutesi: haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle konttorille energisiä ja intohimoisia myynnin tulevaisuuden tekijöitä! Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään, mm. taloushallinnossa, verkkolaskutuksessa, toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa!

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaista yritysjohtoa. Opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Osaamisesi kehittyessä ja hyvien tulosten kautta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Sopivien kohderyhmien muodostaminen ja prospektointi
- Uusien asiakkaiden kontaktointi ja oivalluttavan näkemyksen tuottaminen potentiaalisille asiakkaille
- Tapaamisten/etädemojen sopiminen

Etsimällämme henkilöllä on:

- Vahva halu kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi
- Intohimoinen ja periksiantamaton asenne
- Hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä
- Omatoiminen ja innokas tapa työskennellä

Tarjoamme menestymistä tukevan työympäristön, jossa on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki. Tehtävässä saat laajan ymmärryksen yritysten talouden- ja toiminnanohjauksen prosesseista sekä opit ymmärtämään laajasti pilvipalveluliiketoimintaa (SaaS).

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Voit työskennellä joustavasti ja myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Saat meiltä koulutuksen sekä ohjelmistomarkkinaan että myyntitaitoihin. Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätä ilmoitus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua tehtävää. Haku päättyy 18.11.2018.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tarjoamme tuotteita taloushallintoon, palkanlaskentaan, verkkolaskutukseen, asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen sekä sähköiseen allekirjoitukseen. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi