(Poistunut julkaisusta)

Sales Development Representative
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018
Oletko nuori ja nälkäinen tulevaisuuden tähti? Haluatko kehittyä urallasi? Nautitko uusien asiakkaiden kontaktoinnista?
Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme asiakkaidemme kertovan kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaisten yritysten ylintä johtoa. Osaat tunnistaa potentiaaliset asiakkaat ja sovit tapaamisen tai etädemon kollegallesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Kommunikoit sujuvasti päättäjien kanssa ja luot laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Osaamisesi kehittyessä ja tekemällä erinomaista tulosta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Sopivien kohderyhmien muodostaminen ja prospektointi
- Uusien asiakkaiden kontaktointi ja oivalluttavan näkemyksen tuottaminen potentiaalisille asiakkaille
- Sovit asiakkaan kanssa jatkotoimenpiteen sopivan myyjämme kanssa.

Etsimme nälkäistä ja menestyshaluista tekijää, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja periksiantamaton asenne. Olet omatoiminen ja energinen, osaat kuunnella asiakasta ja tunnistaa sekä ratkaista asiakkaan ongelmia.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Vahva halu kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi
- Nälkäinen ja periksiantamaton asenne
- Hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme joustavat työajat ja menestymistä tukevan työympäristön, jossa on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki. Tehtävässä kehität ylimmän johdon neuvottelutaitojasi, saat laajan ymmärryksen yritysten talouden- ja toiminnanohjauksen prosesseista sekä opit ymmärtämään laajasti pilvipalveluliiketoimintaa (SaaS).

Voit työskennellä joustavasti. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Saat meiltä koulutuksen sekä ohjelmistomarkkinaan että myyntitaitoihin. Työpaikka sijaitsee modernissa toimistossa Helsingin ydinkeskustassa. Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin jätä ilmoitus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua tehtävää. Haku päättyy 28.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Development Manager Sakari Sabell, sakari.sabell@visma.com, puh. 044 333 1677.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi