(Poistunut julkaisusta)

Sales Development Representative, kokoaikainen, Psycruit
Psycruit

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
Etsimme sinua!

Etsimme kahta motivoitunutta ja tuloshakuista Sales Development Representativea viemään Psycruitin myyntiä uudelle tasolle. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on maaliskuussa 2021.

Sales Development Representativena toimit Psycruitin kasvutavoitteiden ytimessä mahdollistaen uusia myyntimahdollisuuksia. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten varsinkin myyntiprosessin alkupään laadukkaalla tekemisellä voidaan tehostaa myynnin tuloksia. Työssäsi Sales Development Representativena pääset myös omalla työpanoksellasi vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen sekä kehittymään todelliseksi myynnin ammattilaiseksi. Psycruit haluaa olla osana kehittämässä asiantuntijuuttasi ja ajan kanssa sinua tuetaan mieluusti clousaamassa entistä suurempia kauppoja. Työn keskittyessä kansainvälisille myyntikentille, toivomme vähintään toiselta uudelta kollegaltamme suomen ja englannin kielen lisäksi sujuvaa ruotsin kielen taitoa.

Vastaat tehtävässäsi Psycruitin myynnin alkupäästä myyntitiimin tukena jalostaen laadukkaita myyntitapaamisia. Tässä tuoreessa roolissa saat Psycruitin ammattitaitoisen tiimin lisäksi ympärillesi Psycruitin sisaryrityksen, Studentworkin myyntitiimin. Työpäiviesi arkeen kuuluu prospektointi ja kansainvälisten asiakkaiden kontaktointi sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Tehtävässä ei välttämättä vaadita b2b-myynnin kokemusta, mutta Sales Development Representativena menestyy henkilö, jolta löytyy uteliaisuutta alaamme kohtaan ja jonka asenne suorastaan huutaa aktiivisuutta. Töitä pääosin Kampin toimistolla, mutta alun perehdytysjakson jälkeen osittainen etätyö on myös mahdollista.

Psycruit on lähtöisin Brightonista, Isosta-Britanniasta jossa alustamme kehityksestä on vastannut Criterion Partnership. Olemme sittemmin siirtyneet suomalaisomistukseen ja laajentaneet toimintaamme Pohjoismaihin Helsingin ja Tukholman toimistoillamme. Tänä päivänä palvelemme monenlaisia asiakkaita yli kymmenessä maassa ja yrityksiä eri toimialoilta. Autamme organisaatioita ympäri maailman tunnistamaan parhaat osaajat sekä tehostamaan rekrytointiprosessia ja henkilöstön kehittämistä laadukkaiden henkilöarviointien kautta. Olemme rakentamassa globaalia alusta-businesta ja lähivuosien aikana tulemme kasvamaan merkittävästi. Lisätietoja Psycruitista: https://www.psycruit.com/fi/

Työssäsi Sales Development Representativena
 • Tunnistat uusia myyntimahdollisuuksia globaalisti, olet vastuussa uusasiakashankinnasta ja prospektoit laadukkaasti
 • Olet yhteydessä sekä uusiin että olemassa oleviin asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse tuottaen liidejä myyjillemme
 • Sovit asiakastapaamisia
 • Hoidat pienempiä myyntiprosesseja itsenäisesti alusta loppuun
Etsimällämme Sales Development Representativella on
 • Sujuvat ruotsin, englannin ja suomen kielen taidot
 • Jonkin verran kokemusta toimistotyöstä esim. työharjoittelun kautta
 • Loistavat vuorovaikutustaidot ja rohkeutta tarttua luuriin
 • Sitkeyttä työskennellä pitkäjänteisesti asetettujen tavoitteiden eteen sekä huolellinen ote jokapäiväisessä tekemisessä
 • Mielenkiintoa psykometrisia arviointeja ja mahdollisesti rekrytointialaa kohtaan
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittää syvempää asiantuntijuutta ja oppia b2b-myyntiprosessin elinkaaresta
 • Kasvaa korkeampaan asemaan yrityksen mukana
 • Olla osana kansainvälistä tiimiä, jossa yhdistyy osaaminen psykometriasta, teknologiasta sekä myynnistä. Yrityksen omistajat tekevät töitä vierelläsi kädet savessa
 • Kannustavan ja rennon työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi aiemmin mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 1.2.2021. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Specialist Christina Fagerströmiin +358 40 571 3296, christina.fagerstrom@studentwork.com.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!