Sales Development Representative, kokoaikainen, Cloudia
Cloudia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021
 
Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä kehittymisorientoitunutta työskentelyotetta ja asennettasi? Oletko rohkea ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä myynnin tehtävissä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme Sales Development Representative Cloudialle!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme Cloudialle kehittymishaluista henkilöä Sales Development Representative -tehtävään Helsinkiin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyt tehtävään Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä tulee olemaan elokuun aikana. 
  
Sales Development Representativena pääset toimimaan mielenkiintoisessa roolissa myynnin alkupään tehtävien parissa. Tavoitteenasi on tavoittaa uusia asiakkaita, luoda heidän kanssaan ensimmäinen kontakti yhteistyön syntymiselle ja sopia heidän kanssaan tapaaminen. Löydettyäsi uusia potentiaalisia myyntimahdollisuuksia, välität ne eteenpäin myyntipäälliköille myyntityön jatkamiseksi. Tässä tehtävässä sinun on mahdollista kehittää vahvasti omia myyntitaitojasi, minkä lisäksi pääset myös tuloksesi mukaan vaikuttamaan omaan palkkatasoosi!
 

Cloudia on vahvassa kasvussa oleva suomalainen yritys, joka tarjoaa moderneja, pilvipohjaisia ratkaisuja hankintaprosessin, sopimuksen ja toimittajien hallintaan, sekä digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen.

Cloudialla olet mukana luomassa kasvuamme yhdessä motivoituneiden ja sitoutuneiden kollegojen kanssa. Meillä avoimuus, vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen ovat toiminnan ytimessä, ja työnantajana olemme rento ja kannustava.

Lue lisää: https://cloudia.com/fi/


Pääasialliset tehtävät
 • Yhteydenpito sekä uusiin että olemassa oleviin asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse, tavoitteena sopia tapaamisia myyntipäällikölle
 • Uusien myyntimahdollisuuksien etsiminen ja uusasiakashankinta
 • Asiakasviestintä

Odotamme sinulta
 • Osaamista asiakaspalvelusta ja puhelintyöstä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielien osaamista sekä hyviä viestintätaitoja
 • Soveltuvaa koultusta, esimerkiksi kaupallinen
 • Kiinnostus IT-alaa kohtaan nähdään etuna tehtävässä

Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa
 • Kattavan perehdytysohjelman
 • Mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä laajassa asiakasjoukossamme, asiakkaidemme arkea helpottaen

Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä tulee olemaan touko-kesäkuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@clevry.com, 0445440425).
 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen serfioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1465994
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Juho Luukkainen (juho.luukkainen (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358445440425
 • Sijainti: Helsinki