(Poistunut julkaisusta)

Sales Development Representative Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haussa pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille analyyttinen, aktiivinen ja tavoitteellinen

SALES DEVELOPMENT REPRESENTATIVE.

Sales Development Representativen (SDR) tehtävänä on löytää ja tavoittaa Forenomin kohdemarkkinoiden yritysten päättäjät. Vastuullasi on hoitaa myyntiprosessia tapaamisvaiheeseen saakka, josta kopin ottaa ratkaisuehdotuksiin erikoistunut ja Forenomin laajan majoitustarjonnan tunteva Account Manager. SDR:ltä toivomme siis erinomaisia joukkuepelaajan taitoja ja mahdollisimman tarkkoja syöttöjä myyjän lapaan aivan maalin tuntumassa. Olet siis uusasiakashankinnan alkutaipaleen taituri, analyyttinen ja oivaltava pelinrakentaja, joka tunnistaa myynnin paikat jopa ennen myyjää.

Odotamme Sales Development Representativen olevan taitava sillan rakentaja Forenomin myyjien ja potentiaalisten uusien asiakkaiden välillä. Analyyttisen ja määrätietoisen toimintatapasi sekä markkinoinnin ja email-kampanjoiden tukemana hankit laadukkaita liidejä ja huolehdit omalta osaltasi, että liidit lämpenevät uusiksi asiakkuuksiksi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hiukan projektijohtajan vikaa, joten luontaisesti myös seuraat, ettei lähettämäsi liidit jää kylmenemään kiireisten myyjien työlistalle.

Toivomme tiimiimme näkemystä ja ratkaisukeskeistä, luovaakin, tekijää. Toivomme, että nautit rutiineista tiettyyn pisteeseen, mutta Forenomilla viihtyy jos ”näin on aina tehty-asenteen” sijaan olet idearikas toiminnan kehittäjä ja toteuttaja. Laitetaan homma rokkaamaan ja Forenomin Account Managerit toimistolta asiakkaisiin tiuhempaan tahtiin!

Sales Development Representativen tehtävässä kasvat nopeasti myynnin ammattilaiseksi ja palvelutuotevalikoimamme asiantuntijaksi. Niinpä työ on erinomainen ponnahduslauta uranälkäiselle ja eteenpäin pyrkivälle myynnin tekijälle. Forenom tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet ja halutessasi jopa uran kansainvälisillä kentillä.

Forenomilla sinulla on mahdollisuus työskennellä nuorekkaassa, energisessä ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä kansainvälisessä asiakasympäristössä. Forenom tarjoaa työn tekemiseen erinomaiset työkalut ja organisaation täyden tuen pelata omalla rohkealla tyylilläsi haasteellisella, mutta mielenkiintoisella pelikentällä. Työpisteesi sijaitsee Forenomin pääkonttorilla Mannerheimintiellä, Ruskeasuolla.