(Poistunut julkaisusta)

Sales Desk henkilö, Volvo Financial Services, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Asiakkaamme, VFS Finland Ab (Volvo Rahoitus) on AB Volvon täysin omistama tytäryhtiö, jonka päätehtävänä on hoitaa Volvon valmistamien ja myymien raskaan kaluston tuotteiden asiakasrahoitusta. AB Volvon tavoitteena on oman rahoitusyhtiön avulla varmistaa, että Volvon asiakkaat saavat mahdollisimman monipuolisia ja Volvon raskaan kaluston tuotteille ominaisia palveluja. Suomessa Volvo Rahoitus työllistää 7 henkilöä. https://www.vfsco.fi

 


Ymmärrätkö laskentatoimen ja luotonannon perusteet? Tunnetko rahoitusyhtiöt, heidän tuotteet (leasing -ja/tai osamaksu) ja parhaat palveluratkaisut kuin omat taskusi? Ovatko myynnillinen palveluasenne, suoraselkäisyys ja tarkkuus sinua parhaiten kuvaavia ominaisuuksia. Loistavaa! Asiakkaallamme Volvo Financial Services Finland Oy:llä on juuri sinulle sopiva tehtävä.

Etsimme osaavaa Sales Desk henkilöä VFS:n rahoituksen tiimiin.

 

Sales Desk henkilönä tehtävänäsi on toimia yrityksen myyjien tukena rahoitustarjouksiin ja luottopäätöksiin liittyvissä asioissa. Valmistelet luotonantoon liittyvät tausta-aineistot; analysoit asiakkaan taustat ja maksuvalmiudet, tarjoat rahoitusvaihtoehtoesityksen perusteluineen sekä hankit luottopäätöksen. Lisäksi olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin rahoituspäätöksen lisätietojen hankintaan liittyen sekä avustat myyjiä muissa päivittäisissä asioissa.


Odotamme sinulta:
• Taustaa talouden, mielellään laskentatoimen tehtävistä
• Myynnillistä palveluasennetta
• Rohkeaa ja aikaansaavaa otetta työhön
• Vakuuttavia kommunikointitaitoja sekä kykyä suoraselkäiseen ja kannustavaan vuoropuheluun
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
• Jouhevia tietoteknisiä taitoja ja nopeaa oppimiskykyä uusien järjestelmien/ohjelmien osalta

 

Tarjoamme sinulle:
VFS Finland Oy tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Saat viihtyisän työympäristön ja alan osaavat kollegat. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Viinikkalassa. Tehtävä on opintovapaan sijaisuus aina syyskuun 2019 loppuun saakka. Työsopimus tullaan tekemään Adecco Finland Oy:n ja valitun henkilön kesken.

 

Kiinnostuitko?
Haethan paikkaa heti, sillä kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä lisätietoja antaa Adeccon Senior HR- konsultti Maarit Härmälä, 040 183 1791 tai maarit.harmala@adecco.fi.