(Poistunut julkaisusta)

Sales Coordinator
Amcor Flexibles Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Kansainvälinen yrityksemme etsii nyt SINUA

SALES COORDINATOR

Myyntikoordinaattorin vastuulla on oman asiakasportfolion toimitusketjun ja tarjouslaskennan hoitaminen ja aktiivinen kehittäminen sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittely. Henkilöllä on selkeä näkemys tehokkaasta  ja toimivasta toimitusprosessista sekä halu että ymmärrys sen luomiseen ja kehittämiseen kummankin osapuolen tarpeet huomioiden. Henkilö ymmärtää lisäpalveluiden arvon ja osaa tarjota niitä aktiisesti asiakkaille. Myyntikoordinaattorin tulee ymmärtää ja raportoida oman asiakasportfolion tuotteiden myynnin ja kannattavuuden kehityksestä sekä löytää mahdollisuuksia niiden parantamiseen yhdessä muun organisaation kanssa .

Tämä tehtävä on tarkoitettu henkilölle, joka ei pelkää haasteita. Sujuva saksan- ja englanninkielen taito, numerotarkkuus sekä myyntihenkisyys ovat edellytyksiä  tehtävässä menestymiseen. Luontaisiin toimintatapoihin kuuluvat kohtelias muiden huomiointi, ratkaisu- ja yrittäjähenkinen asenne sekä roppakaupalla positiivisuutta ja tiedon janoa.

 Lisätietoja tehtävästä saat:

  • Asiakaspalvelun tiiminvetäjä Hanna-Kaisa Desavelle, puh.050 566 1335, sähköposti hanna-kaisa.desavelle@amcor.com sekä
  • Henkilöstöpäällikkö Reija Högerman, puh. 0405022158, sähköposti reija.hogerman@amcor.com

Tässä tehtävässä pääset osaksi Euroopan suurinta pakkausalan tiimiä ja omat näyttösi viitoittavat tiesi organisaatiossamme. We ouperform! Amcorilla teemme sinulle henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja saatamme sinut tehtävässäsi alkuun. Pidämme huolta terveydestäsi kattavan työterveyshuollon avulla. Amcorilla panostamme työturvallisuuteen ja se on tärkeimpiä arvojamme, että työpäiväsi kuluu turvallisissa merkeissä. Työtä tehdään tiimin omissa tiloissa Kauttualla olevalla tehtaallamme ja ei edellytä matkustamista.

Hakemukset pyydämme toimittamaan tiistaihin 16.10.2018 mennessä affinland.hr@amcor.com. Työpaikan osoite on Amcor Flexibles Finland Oy, Luvalahdentie 1, FI-27500 Kauttua. Tehtaamme Suomessa ovat savuttomia työympäristöjä.