(Poistunut julkaisusta)

Sales Coordinator
Metso Flow Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme Metso Flow Control Oy:lle Vantaalle Sales Coordinaattoria.

Tarjoamme sinulle rutiinien lisäksi monipuolisia työtehtäviä sekä mukavia työkavereita, joiden kanssa työpäivät ovat varmasti erilaisia.

Tehtävä on yhden (1) vuoden määräaikaisuus ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva on monipuolinen ja tulet toimimaan osana itsenäisesti toimivaa dynaamista tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. päivittäis- ja projektitilausten vastaanotto, katselmointi ja syöttö järjestelmiin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat toimitusten valvonta ja edistymäraportointi asiakkaalle sekä laskutuksen seuranta. Oleellisena osana tehtäviisi kuuluvat myös yhteydenpito asiakkaisiin sekä tilauskohtaisen dokumentaation seuranta ja dokumenttilähetykset.

Haemme henkilöä, jolle tyytyväinen asiakas on kunnia-asia. Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja yhteydenpito asiakkaaseen sekä muihin sidosryhmiin on sinulle luontevaa. Ymmärrät vastuusi tilaus-toimitusprosessin toteutuksessa ja projektien kannattavuuden seurannassa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Koulutuksesi voi olla joko kaupallinen tai tekninen. Olet sinut erilaisten toimisto-ohjelmien sekä tuotannonohjausjärjestelmien kanssa ja uuden oppiminen on sinulle helppoa. Puhut sujuvasti suomea ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.4.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.