(Poistunut julkaisusta)

Sales Coordinator, Siili Solutions
Siili Solutions Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Oletko oma-aloitteinen ja hyvän koordinointikyvyn omaava tiimipelaaja ja etsit seuraavaa kasvumahdollisuutta urallasi? Kaipaatko työskentelemään kovan kehityksen ja kasvun värittämälle IT-alalle?

Etsimme asiakkaallemme Siili Solutionsille aktiivista, myyntihenkistä siiliä, jolla pysyy langat käsissä ja pallot taivaalla. Työpaikan sijainti voi olla Helsinki tai Oulu, lisäksi myös etätyö on mahdollista.

Uutena Sales Coordinatorina liityt osaksi pientä ja ytimekästä, julkishallinon asiakkuuksista vastaavaa myyntitiimiä. Tehtäviisi kuuluu mm. aktiivinen yhteydenpito ja kommunikointi olemassa olevien asiakkaiden kanssa, oikeiden tekijöiden etsiminen Siilin osaavasta kehittäjäjoukosta sekä tarjouspyyntöihin vastaaminen ja asiakassuhteiden syventäminen.

Onnistumisessa sinua auttaa tiivis ja värikkäällä huumorilla varustettu myyntitiimisi, joka tarjoaa tuen mm. relevanttien tarjouspyyntöjen sekä oikeanlaisen osaamisen tunnistamiseen. Loppu riippuu sinusta.

Pärjäät työssäsi taatusti, mikäli:

  • olet täsmällinen ja tarkka,
  • omaat hyvät koordinointi- ja viestintätaidot,
  • olet oma-aloitteinen ja perusteellinen,
  • tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja
  • janoat uutta tietoa ja opit nopeasti.

Lisäksi Microsoft Office -ohjelmien käytön tulee olla sinulle jo entuudestaan tuttua.

Aiempi tuntemus ohjelmistokehitys-maailmasta ja teknologioista on plussaa työssä menestymisen kannalta, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä erittäin mielenkiintoisella ja jatkuvasti kehittyvällä toimialalla. Saat avuksesi tiimin ja työkaverit, jotka edustavat alan parhaimmistoa ja auttavat sinua kehittymään työssäsi joka päivä. Siilillä kukaan ei holhoa tai määrää työskentelytapojasi - vastaat itse työstäsi ja siten myös tuloksistasi. Lisätietoa ja fiilistä siilinä työskentelystä saat ilmoituksen lopussa olevasta Siili Solutionsin esittelystä ja videolinkistä.

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Barona IT solmii toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen valitun henkilön kanssa ja Siili Solutions voi halutessaan rekrytoida henkilön vakituiseen työsuhteeseen koeajan jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluat kuulla lisää?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit lähettää hakemuksesi sunnuntaihin 22.11.2020 mennessä. Lisätietoja saat rekrytoijaltamme Sini Nguyeniltä (sini.nguyen@barona.fi).