(Poistunut julkaisusta)

SALES COORDINATOR, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Henkel operates worldwide with leading innovations, brands & technologies in three business areas: Adhesive Technologies, Beauty Care and Laundry & Home Care. Henkel Beauty Care holds leading market positions worldwide, and its brand-name products business is continuously expanding. The business unit develops, produces and sells numerous successful high-quality products (hair, body, skin and oral), which are available in 150 countries worldwide.

 

Haemme asiakkaallemme Henkel Finland Oy:lle myyntiorganisaation tukitehtäviin SALES COORDINATORIA

Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen työsuhteen jatkuminen tai rekrytoituminen Henkelille voi olla mahdollista. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä viimeistään elokuun aikana. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kampissa mahtavien kulkuyhteyksien ja lounaspaikkojen äärellä.

Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti myyntikentän avustaminen muun muassa järjestelmäasioihin sekä laskutusasioihin liittyen, ja erilaiset selvitystyöt ja raportointitehtävät. Oman halukkuutesi ja kyvykkyytesi mukaan pääset mukaan myös kehitysprojekteihin – esimerkiksi varmistamaan olemassa olevien työkalujen toimivuutta ja testaamaan uusia, tai toimimaan sisäisenä projektipäällikkönä erinäisissä kehitysprojekteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi, KTM) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta esimerkiksi toimistotöistä, myyntitöistä tai kampaamoalalta
- Suomen kielitaidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksesi
- Ms Office paketin hyvää hallintaa, SAP -järjestelmäkokemuksen katsomme eduksesi
- Kiinnostusta järjestelmäpuolesta ja halua oppia uutta
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista ja innokasta asennetta
- Halua tehdä hyvää työtä ja näyttää taitonsa myös mahtavana tiimipelaajana

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset tekemään monipuolisia tukitehtäviä niin ympäri Suomen kuin kansainvälisesti tunnetun brändin parissa. Motivoituneelle ja tehtävässä menestyneelle henkilölle on mahdollisuus uran luomiseen ja kehittämiseen mahdollisesti pitkäjänteisestikin. Pääset työskentelemään kansanvälisessä ympäristössä, osaavassa tiimissä ja aidosti vastuuta antavassa ympäristössä.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 23.6.2019 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.