(Poistunut julkaisusta)

SALES COORDINATOR EXPRESS-KUVALLE
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Express-Kuva Oy on valtakunnallisesti toimiva, pohjoismaiseen konserniin kuuluva junioriurheilu- ja koulukuvausyritys. Yli 30 vuotisella alan kokemuksellamme voimme tarjota teille rautaisen ammattitaidon omaavan tiimin palvelut. Konsernimme yritykset kuvaavat vuosittain n. 400 000 koululaista ja urheilijaa. Yrityksemme perusajatuksena on tarjota laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan. Oma pohjoismainen tuotantolaitoksemme takaa nopeat ja joustavat toimitukset kaikille tuotteille. Lisätietoja: www.expresskuva.com

Haemme asiakkaallemme

SALES COORDINATORIA Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Vaasaan

Myynnillisessä tehtävässä kontaktoit kätevästi valmiiden asiakaslistojen avulla olemassa olevia ja potentiaalisia asiakkaita, huolehdit sopimusasiakkaista, buukkaat kuvaustoimeksiantoja valokuvaajille ja kirjaat myynnit sähköiseen varausjärjestelmään. Hoidat myös muun muassa kuvausjärjestelyitä asiakkaan kanssa. Työ on tehty sinulle mahdollisimman mukavaksi toimivien työkalujen, hyväksi havaittujen prosessien ja tiimin kannustavan tuen avulla.

Aiempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta voit päästä näyttämään kyntesi myyntitehtävissä myös myyntinälkäsi, sosiaalisuutesi ja motivaatiosi voimin. Erityisesti arvostamme urheiluseurojen toiminnan tuntemusta sekä luotettavaa ja omatoimista työotetta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja työtehtävät hoidat itsenäisesti etätiimin avustamana. Ruotsin kielen taito on sinulle plussaa, toimithan pohjoismaisessa konsernissa. Tärkeintä on, että sinulle on luontevaa työskennellä sosiaalisessa tehtävässä, pystyt mukautumaan asiakkaan tyyliin ja toiveisiin, sekä pitämään yllä asiakassuhteita myyntitapahtuman jälkeenkin.

Voit itse vaikuttaa työpaikan sijantiin, sillä työskentely onnistuu Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Vaasassa ja toimitila valitaan sinulle parhaiten sopivasta kaupungista! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset koulutusmatkalla tutustumaan yrityksen pääkonttoriin Ruotsissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi kannustavan ja mukavan tiimin tuen sekä mahdollisuudet pohjoismaisessa konsernissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimi nopeasti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 24.1.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala numerossa 040 652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.