(Poistunut julkaisusta)

Sales Consultant
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Etsimme työkaveriksemme Visma Enterpriseen Vaasaan, Tampereelle tai Helsinkiin taitavaa ja kokenutta myyjää uusasiakashankintaan. Yrityksemme tarjoaa opetus- sekä henkilöstöhallinnon ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Tuotteitamme käyttää yli miljoona suomalaista päivittäin. Kuulumme Visma-perheeseen, joka on Pohjoismaiden johtava pilvipohjaisten yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja.

Sovit mainiosti hommaan, jos sinulla on


  • vähintään 3 vuoden kokemus uusmyynnistä ja asiakkuuksien hoidosta
  • tavoitehakuinen asenne ja kyky  hallita myyntiprosessia
  • IT-alan tuntemusta ja kokemusta SaaS-myynnistä

Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle tärkeä motivaation lähde.  Olet luonteva, avulias ja helposti lähestyttävä. Nautit esiintymisestä asiantuntijana, ja ennen kaikkea sinulla on halu onnistua ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Viet myyntiprosesseja tehokkaasti eteenpäin ja luotsaat asiakaskohtaamiset sujuvasti.  Luot helposti verkostot organisaatioiden sisällä. Olet tottunut hyödyntämään työssäsi moderneja myynnin työkaluja ja sosiaalista mediaa. Asiakkaamme ovat ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Todennäköisesti sinulla on korkeakoulututkinto. Ruotsin kielen taito ja julkisen sektorin tuntemus katsotaan eduksi.


Yrityskulttuurimme on nopea ja asiakkaidemme menestys ja kasvu on meille tärkeää. Tukenasi on tarvittaessa Visma-konsernin prosessit ja kokeneet kollegat. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut sekä hyvät työvälineet ja pääset vaikuttamaan ja kehittymään. Työssäsi on sekä vapautta että vastuuta – meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta.


Hae tehtävää 15.6.2018 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä saat Sales Director Miia Korpelalta, sähköpostitse miia.korpela@visma.com tai puhelimitse 24.5 klo 14-16 ja 29.5 klo 15-17 numerosta 0505913622.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, joista Suomessa meitä on jo yli 900.