(Poistunut julkaisusta)

Sales Consultant online-video-ohjelmistoyritykseen
Dream Broker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Dream Broker on suomalainen online-video-ohjelmistoyritys. Autamme asiakkaitamme uudistamaan viestintää ja oppimista online-videoiden avulla. Pilvipalveluna toimivan ohjelmistomme Dream Broker Studion avulla jokainen työntekijä voi helposti hallita online-videon koko elinkaarta – aina videon luonnista sen editointiin ja jakamiseen asti. Ohjelmiston ja asiantuntijuutemme avulla autamme asiakkaitamme saamaan kaiken hyödyn online-videoista.

Haluatko työskennellä myynnin, teknologian ja ihmisten parissa?

Haemme nyt hyväntahtoista kollegaa Sales Consultant -tehtävään vahvistamaan uusasiakashankintaamme Suomessa. Dream Broker on kasvava ja kansainvälistyvä teknologiayritys. Rakennamme nyt laajempaa myyntiyksikköä kasvattamaan Suomen liiketoimintaamme.

Yhdessä tiimisi kanssa kartoitat potentiaalisia asiakkuuksia ja myyt online-video-ohjelmistoamme uusille asiakkaille heidän liiketoimintansa tueksi.  Työskentelemme asiakkaiden kanssa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla useilla eri toimialoilla, ja avainkontaktejamme ovat näiden organisaatioiden päätöksentekijät.

Kollegamme Rasmus, Lauri, Nelly, Joni ja Chris kertovat lisää työstään ja visiostamme video episodeilla. 

 

Työnkuvaan sisältyvät:

  • Uusien potentiaalisten asiakasorganisaatioiden prospektointi ja aktiivinen myyntityö
  • Myyntityön suunnittelu ja myyntiaktiviteetit Suomessa: potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamiset ja asiakkaiden inspiroiminen viestinnän ja oppimisen uudistamisessa online-videoiden avulla
  • Osaamisen jakaminen yksikössä

 

Toivomme sinulta:

  • Intohimoa myyntiä kohtaan ja halua auttaa asiakasta kehittämään liiketoimintaansa online-videoiden avulla
  • Aikaisempaa menestyksellistä myyntikokemusta (B2C tai B2B)
  • Hyväntahtoista luonnetta, pitkäjänteisyyttä ja vahvaa tiimityöskentelyä
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Kanssamme pääset mukaan kasvavaan ja kansainvälistyvään suomalaiseen teknologiayritykseen. Dream Brokerilla olet osana dynaamista työympäristöä, jossa sinulla on tukena yhteistä päämäärää tavoitteleva myyntitiimi. Tarjoamme sinulle kehittymismahdollisuuksia, olit sitten kokeneempi ammattilainen tai vielä urasi alkuvaiheessa. Pääset työskentelemään innovatiivisen tuotteemme myyntitehtävien parissa ja tapaamaan mielenkiintoisia yrityksiä ja niiden päätöksentekijöitä eri toimialoilta.

Modernit ja viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. Työnkuvaan sisältyy säännöllistä matkustelua asiakastapaamisiin Suomessa. Tehtävä on vakituinen ja työn aloitus on neuvoteltavissa.

Lisää tietoa tehtävästä antaa Rasmus Saarinen, Country Manager, Finland (+358 50 529 7837) ja Oona Sundvik, Talent Acquisition Consultant (+358 50 575 1379).

Kuulostaako tämä seuraavalta ura-askeleeltasi ja haluat liittyä joukkoomme?
Lähetä CV:si ja hakemuksesi/videohakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen careers@dreambroker.com otsikolla ”Sales Consultant, FIN”.