(Poistunut julkaisusta)

Sales Consultant (HR-business)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Oletko kiinnostunut B2B-myynnistä henkilöstöpalvelualalla? Haetko tapahtumarikasta työtä, jossa sinulla on mahdollisuus ideoida yhdessä yritysasiakkaiden kanssa heille parhaiten sopivia ratkaisuja? Haluatko uudistaa henkilöstöpalvelualaa?

Jos onnistuimme herättämään mielenkiintosi, saatat olla seuraava työkaverimme!

Toimintamme kehittyy vauhdikkaasti ja etsimme nyt Helsingin tiimiimme innostunutta ja tavoitteellista henkilöä kokoaikaiseen tehtävään

SALES CONSULTANT (HR-business)


Myyntikonsulttina olet tiiviissä yhteydenpidossa yritysasiakkaisiin. Etsit aktiivisesti ajankohtaisia liidejä, luot uusia asiakassuhteita puhelimen, sähköpostin sekä henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Tyypillisen työpäivän aikana olet aktiivisesti yhteydessä yrityspäättäjiin keskustelemalla heidän henkilöstösuunnitelmistaan ja tulevaisuuden näkymistä sekä tarjoat apua näiden visioiden toteuttamiseen. Palveluiden tuottaminen toteutetaan yhdessä muun tiimin kanssa.

Mitä me odotamme sinulta?

Myyjänä olet tavoitehakuinen ja toimelias. Olet taitava kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaiden tarpeita. Tarkastelet asioita mielelläsi monesta eri näkökulmasta ja tuot rohkeasti esille uusia ideoita. Lisäksi sinulla on avoin asenne oppia ja kehittää sekä itseäsi että yrityksemme toimintaa haasteiden kautta. Olet kokeilunhaluinen. Ennen kaikkea toivomme, että saat ihmisiin helposti yhteyden, ja osaat suhtautua haasteellisiinkin tilanteisiin positiivisesti.

Arvostamme korkeakouluopintoja, kykyä ketteryyteen ja erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostuneisuutta henkilöstöpalveluita kohtaan.

Miksi juuri meille?

Haluamme uudistaa henkilöstöpalvelualaa. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita, näköalapaikan yritysmaailmaan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Pääset tekemään yhteistyötä suoraan yritysjohtajien kanssa.

Toiminnassamme arvostamme läheistä yhteistyötä, pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja halua menestyä. Työskentelemme avotoimistossa Länsi-Pasilassa tällä hetkellä 8 hengen voimin. Työpäivän aikana tehdään ahkerasti töitä, mutta samalla huolehdimme siitä, että tunnelma pysyy korkealla ja hymy herkässä. Saat vastuuta ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön, mutta myös kokeneiden kollegoiden tukea. Tuemme toistemme kehittymistä ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

Juhler Group on 1979 perustettu yritysryhmä, joka toimii kansainvälisesti kuudessa maassa. Suomessa olemme toimineet kymmenen vuotta kahden yhtiön kautta: Active Selection Finland Oy ja TEMP-TEAM Finland Oy. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Palveluihimme kuuluvat mm. rekrytoinnit, suorahaut, työvoiman vuokraus ja soveltuvuusarvioinnit. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon ja olemme alalla auktorisoitu toimija.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää!

Odotamme hakemuksia 25.2. mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan jätä se palkkatoiveen kera osoitteeseen www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Sales Consultant (HR-business) (ID 5742). Hakulomakkeeseen voit myös lisätä liitetiedostoja (CV, hakemus, jne).

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Temp-Team/Matti Vähäkuopus, mob. 050 303 2563 tai mava@temp-team.fi