(Poistunut julkaisusta)

Sales Consultant - Helsinki
Bambora Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Bambora on kansainvälinen maksuratkaisujen tuottaja ja Visa- ja Mastercard korttimaksujen tilittäjä. Bambora on osa Ingenico Groupia, ja meitä on maailmanlaajuisesti yhteensä n. 8000 työntekijää. Ingenico on maailman johtavimpia maksupäätevalmistajia. Eteenpäin meitä ajaa halu helpottaa yritysten arkityötä. Haluamme palvella kaikkia yrityksiä myyntikanavasta riippumatta – myymälässä, mobiilissa ja verkkokaupassa – onpa toiminta alkanut kolme kuukautta tai 30 vuotta sitten. Maksuala muuttuu kovaa vauhtia, ja Bamboralla on oma tärkeä roolinsa murroksessa. Haluamme sinun olevan osa maksujen maailmaa, jossa kehittyneet maksupalvelut ovat tehneet maksukokemuksesta täysin yksinkertaisen.
Etsimme nytyhteistyössä asiakasyrityksellemme Bambora Oy:lle uusia Sales Teamin jäseniä, SalesConsultanteja. Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraanBamboralle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen, jossa saat erinomaisentilaisuuden kehittyä ja edetä urallasi myynnin ammattilaiseksi!  

Sales Consultant

toimii osana Bamboran Pohjoismaalaisen organisaation pienten- ja keskisuurten asiakkaiden myymälämaksuratkaisuiden Sales Teamiä. Tehtävänäsi on siis tehdä aktiivista uusasiakashankintaa, eli markkinoida ja myydä yksityisille yrittäjille Bamboran maksupalveluratkaisuja, kuten esimerkiksi maksupäätteitä ja maksukorttien tilityspalveluita. Tuote, jolla lähestyt uusia, potentiaalisia asiakkaitasi on laadukas, ketterä ja yrittäjän arkea aidosti yksinkertaistava, sekä helpottava. Myyntiprosessi hoidetaan alusta loppuun asiakkaan kanssa puhelimitse neuvotellen ja se edellyttää Sinulta luontevan puhelintyöskentelyn ohella hyvää tilannetajua, ratkaisukykyä, sekä kaupan päättämistaitoa ja innokkuutta! 

Toivomme sinulta 

Bamboralle työllistyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai näyttöjä, joskin toivomme Sinulta kuitenkin jo hieman työelämän kokemusta, kaupallista näkökulmaa ja ennen kaikkea positiivista kilpailuhenkeä, intoa ja nälkää aktiivista myyntityötä kohtaan. Hyvät asiakaspalvelutaidot, kyky tiimityöhön ja yhteiseen tekemiseen, sekä tavoitteellisuus ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Konsernin työkieli on englanti, jonka osaaminen on myös tärkeää. Ruotsin kielen taito katsotaan Sinulle eduksi.

Tarjoamme

vakituisenja kokoaikaisen työn hyvillä työajoilla (ma-pe klo 8.15-16.15), sekäerinomaisella sijainnilla Helsingin Vallilassa. Reilun kiinteän pohjapalkanpäälle tarjoamme kannustavan provisiopalkkausmallin, jossa onnistumisillasi oniso painoarvo! Muita etuja Bamboralla ovat mm. liikunta-, kulttuuri- jalounasetu, sekä ilmainen toimiston kuntosalin käyttömahdollisuus. Työsuhteenensimmäiset kolme kuukautta kuulut Bambora akatemiaan, joka varmistaa kattavanperehtymisesi uuteen työhön. Työyhteisö Bamboralla on nuorekas, positiiviseninnostunut, sekä kilpailuhenkinen, hyvällä draivilla varustettu joukkue, jokailoitsee onnistumisista yhdessä. Jos et vielä täysin vakuuttunut, niin lisätäänmukaan, että toimistolta löytyy myös täysimittainen pingis-pöytä, jonka äärelläpääset haastamaan kollegasi leikkimielisen pelin hengessä – pari erää tauolla,eikö kuulostaisikin kivalta? Olisitko Sinä Bamboran uusi Sales Consultant? Haethan tehtävää pian, sillä työt Bamboralla alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä Bamboran kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 19.8.2019. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 6090502  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi