Sales Consultant - Helsinki
Bambora Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019
Bambora on kansainvälinen maksuratkaisujen tuottaja ja Visa- ja Mastercard korttimaksujen tilittäjä. Bambora on osa Ingenico Groupia, ja meitä on maailmanlaajuisesti yhteensä n. 8000 työntekijää. Ingenico on maailman johtavimpia maksupäätevalmistajia. Eteenpäin meitä ajaa halu helpottaa yritysten arkityötä. Haluamme palvella kaikkia yrityksiä myyntikanavasta riippumatta – myymälässä, mobiilissa ja verkkokaupassa – onpa toiminta alkanut kolme kuukautta tai 30 vuotta sitten. Maksuala muuttuu kovaa vauhtia, ja Bamboralla on oma tärkeä roolinsa murroksessa. Haluamme sinun olevan osa maksujen maailmaa, jossa kehittyneet maksupalvelut ovat tehneet maksukokemuksesta täysin yksinkertaisen.

Etsimme,

nyt yhteistyössä asiakasyrityksellemme Bambora Oy:lle Instore maksuratkaisuiden myyntitiimiin Sales Consultanteja toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Bamboralle, jossa saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja edetä urallasi myynnin ammattilaiseksi! Bamboralla todella viihdytään ja uudessa työssäsi menestymistäsi tukevatkin kattavan perehdytysohjelman ohella mm. Helsingin Vallilassa sijaitseva viihtyisä ja moderni uusi toimisto, erinomaiset työajat sekä iloinen, nuorekas ja toisiaan kannustava kilpailuhenkinen tiimi.   

Tehtäviisi kuuluvat

Sales Consultantina toimit osana pohjoismaalaisen organisaatiomme pienten- ja keskisuurten asiakkaiden Instore myymälämaksuratkaisuiden Sales Teamiä. Tehtävänäsi on siis tehdä aktiivista uusasiakashankintaa, eli tavoittaa ja myydä yksityisille yrittäjille Bamboran maksupalveluratkaisuja, kuten esimerkiksi maksupäätteitä ja maksukorttien tilityspalveluita. Tuote, jolla lähestyt uusia, potentiaalisia asiakkaitasi on laadukas, ketterä ja yrittäjän arkea aidosti yksinkertaistava, sekä helpottava. Myyntiprosessi hoidetaan alusta loppuun asiakkaan kanssa puhelimitse neuvotellen ja se edellyttää Sinulta luontevan puhelintyöskentelyn ohella hyvää tilannetajua, ratkaisukykyä, sekä kaupan päättämistaitoa ja innokkuutta! 

Toivomme sinulta 

Bamboralle työllistyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai näyttöjä, joskin toivomme Sinulta kuitenkin jo hieman työelämän kokemusta, sekä kaupallista näkökulmaa ja ennen kaikkea positiivista intoa, nälkää ja kilpailuhenkeä aktiivista myyntityötä kohtaan. Aiempi kokemus puhelimitse tehtävästä myyntityöstä on Sinulle etu, mutta ei välttämätöntä. Hyvät asiakaspalvelutaidot, kyky tiimityöhön ja yhteiseen tekemiseen, sekä tavoitteellisuus ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Konsernin työkieli on englanti, jonka osaaminen on myös tärkeää, ruotsin kielen taito katsotaan Sinulle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn hyvillä työajoilla (ma-pe klo 8.15-16.15), sekä erinomaisella sijainnilla Helsingin Vallilassa. Reilun kiinteän pohjapalkan päälle tarjoamme kannustavan provisiopalkkausmallin, jossa onnistumisillasi on iso painoarvo! Muita etuja Bamboralla ovat mm. liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu, sekä ilmainen toimiston kuntosalin käyttömahdollisuus. Työyhteisö Bamboralla on nuorekas, positiivisen innostunut, sekä kilpailuhenkinen, hyvällä draivilla varustettu joukkue, joka iloitsee onnistumisista yhdessä. Jos et vielä täysin vakuuttunut, niin lisätään mukaan, että toimistolta löytyy myös täysimittainen pingis-pöytä, jonka äärellä pääset haastamaan kollegasi leikkimielisen pelin hengessä – pari erää tauolla, eikö kuulostaisikin kivalta?

Olisitko Sinä Bamboran uusi Sales Consultant? Haethan tehtävää pian, sillä työt Bamboralla alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin, kesä-syyskuun välisenä aikana. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä Bamboran kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 31.7.2019.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 6090502  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278650
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki