(Poistunut julkaisusta)

Sales Consultant, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta tarjoamalla kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

 

Oletko sinä seuraava ManpowerGroupin

SALES CONSULTANT?

Innostutko myyntityöstä ja asiakkaiden kanssa työskentelystä ja huumorintajuisesta työyhteisöstä? Haluatko päästä osaksi suurta kansainvälistä konsernia jatkuvasti kehittyvällä henkilöstöpalvelun toimialalla?

Haemme nyt Suomen päätoimistollemme Helsinkiin uutta tuloksentekijää aktiiviseen myynti- ja asiakastyöhön. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen osaamisalueiden ja toimialojen henkilöstöresursointi-, rekrytointi-, henkilöarviointiratkaisujen sekä muiden konsulttipalveluiden ja ratkaisuiden myyntityöstä uusille ja olemassa oleville asiakasyrityksille pääkaupunkiseudulla. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että konsulttiemme kanssa toimeksiantojen koko elinkaaren ajan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-  aiempia näyttöjä uusasiakashankinnasta ja mielellään B2B –myynnistä vähintään 1 vuoden ajalta
-  kykyä ja tahtoa suunnitella sekä ohjata omaa toimintaasi tavoitteiden saavuttamiseksi
-  oma-aloitteista, aktiivista toimintaotetta ja halua tehdä tulosta
-  hyviä sosiaalisia valmiuksia ja hyviä neuvottelutaitoja
-  englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista hallintaa
-  B -ajokorttia. Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksesi

Tarjoamme:

-  näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä ja muuttuvalla toimialalla, vahvan globaalisti ja paikallisesti tunnetun sekä arvostetun yrityksen palveluksessa
-  toimialan monipuolisimman tuoteportfolion
-  viihtyisän työympäristön ja modernin työpisteen uudella Helsingin toimistollamme aivan kaupungin ytimessä.
-  monipuolisen ja dynaamisen toimenkuvan
-  huippukollegat sekä ison kasvavan yrityksen urakehitysmahdollisuudet
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 10.4.2019., rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva (040 827 9433), laura.neva@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Maria Kaukonen (050 3520652), maria.kaukonen@manpowergroup.fi.