(Poistunut julkaisusta)

Sales Associate (huippubrändit)
WDFG Helsinki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Oletko sinä seuraava Dufryn menestyksen tekijä?

Helsinki-Vantaan lentoaseman kiireisessä sykkeessä sinua odottaa myyjän tehtävät ensiluokkaisessa myymälässämme. Etsimme sopivia henkilöitä kahteen erilaiseen rooliin! Molemmissa tehtävissä edustat ja myyt laadukkaiden kansainvälisten brändien tuotteita asiakkaillemme, jotka saapuvat myymäläämme maailman jokaisesta kolkasta. Yhdessä me haluamme luoda asiakkaillemme ensiluokkaisen ostoskokemuksen. Meillä pääset osaksi innostavaa ja osaavaa tiimiä, joka tekee kunnianhimoisesti töitä päästäkseen loistavaan tulokseen. Lentokentän ainutlaatuisuus, kansainvälinen asiakaskuntamme, arvostetut brändimme ja kannustava työilmapiirimme tekevät meistä halutun työpaikan!

Haluamme kasvattaa henkilöstöämme uusilla myynnin ammattilaisilla tai sellaiseksi haluavilla!

Meillä pääset haastamaan itseäsi myynnin monipuolisissa tehtävissä. Nyt etsimme tulevaisuuden menestyksen tekijöitä kahteen melko erilaiseen rooliin myymälöissämme:

Luxory and Fashion -myyjänä työskentelet ensiluokkaisissa luksusbrändien myymälöissämme edustaen useita maailman tunnetuimmista brändeistä. Tässä tehtävässä odotamme sinulta ammattimaisuutta ja rohkeutta toimia myyntitilanteissa itsenäisesti johtaen asiakastilanteet tyylikkäästi ostopäätökseen saakka. Luksusliikkeissä asiakasmäärät vaihtelevat kellonajan mukaan, joten sinun tulee tietää miten sopeuttaa oma temposi päivän aikana vaihtelevaan työtahtiin. Asiakastilanteet ovat vaativia, ja kiireisinä hetkinä sinulta odotetaan muuntautumiskykyä - näissä hetkissä ammattitaitosi todella mitataan.

Duty Free -myyjänä pääset keskustelemaan päivittäin erilaisten ihmisten kanssa, joten positiivisuudesta ja hyvästä verbaalisesta ilmaisukyvystä on hyötyä. Myös sopiva annos kunnianhimoa auttaa sinua pääsemään tavoitteisiin. Tässä tehtävässä odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä, sillä päivät ovat usein kiireisiä. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään paljon niin myyntilattialla kuin kassallakin, ja on tärkeää että nautit nopeista asiakastilanteista. Toisaalta kiire ja lyhyet asiakstilanteet laittavat osaamisesi koetukselle, sillä haluamme että asiakkaamme palaavat ostoksille juuri meille!

Saatat olla etsimämme henkilö mikäli sinulla on luontainen kiinnostus myyntityötä kohtaan, nautit kiireestä ja hektisyydestä ja lisäksi olet määrätietoinen, positiivinen aloitteentekijä ja luontainen kilpailuhenkisyytesi motivoi sinua huippusuoritukseen. Odotamme sinun olevan valmis sitoutumaan muuttuvaan toimintaympäristöömme ja lentoaseman edellyttämään vuorotyön tahtiin.

Meillä on myös ison talon tarjoamat etenemismahdollisuudet urasi tueksi! Kyseessä on seisomatyö, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään seisten ja tarvittaessa kävellä pitkiäkin matkoja, sillä lentoasemalla etäisyydet ovat pitkät. Työ edellyttää englannin kielen taitoa ja valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissamme, joista ensimmäiset alkavat noin 04.00 ja viimeiset päättyvät 01.00 mennessä. Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ja tule mukaan työskentelemään kaupan alan mielenkiintoisimmassa ympäristössä!

Lähetäthän CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi meille osoitteeseen hr.helsinki@dufry.com tehtävästä riippuen joko otsikolla ’Tax Free –myyjä’ tai 'Luxory and Fashion -myyjä'. Myy osaamisesi meille, mutta toimithan pikaisesti; lähetä hakemuksesi 13.10.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, ja paikat voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.