Sales Assistant
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsinnässä asiakkaallemme Sales Assistant vahvistukseksi asiakaspalvelutiimiin 

Työn kuvaus

Myyntiassistenttina työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät kansainvälisen teknologiateollisuuden alalla toimivan asiakkaamme palveluksessa. Työtehtäviä ovat mm. tilausten käsittely, laskutus, lähettämiseen liittyvät tehtävät kuljetusjärjestelyineen sekä reklamaatioiden hoitaminen. Työssä tehdään tiivistä yhteistyötä tuotannon ja lähettämön kanssa toimitusten varmistamiseksi. Asiakkaat sijaitsevat ympäri maailman, mutta tulet työskentelemään myös kotimaisten asiakkaiden parissa. Asiakkaiden kanssa kommunikoidaan sähköpostitse ja puhelimitse. Työtä tehdään sekä etänä, että toimistolla tilanteen mukaan. 

Työn edellytykset

Työssä menestymistä edesauttaa kaupallinen koulutus, esim. tradenomi tai merkonomi. Osaat organisoida asioita ja pystyt toimimaan haastavissa ja yllättävissä tilanteissa. Olet huolellinen, ripeä ja itsenäinen työskentelijä, mutta ennen kaikkea hyvä asiakaspalvelija. Kansainvälisten asiakkaiden kanssa kommunikoidessa englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on ehdoton edellytys, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tässä työssä pääset näkemään koko paketin tilauksesta toimitukseen saakka!

Mitä työ tarjoaa

Tarjoamme sinulle määräajaksi (elokuun loppuun) työpaikan, jossa voit näyttää taitosi ja pääset haastamaan itseäsi. Tukenasi työssä on kokenut ja asiakaspalveluhenkinen porukka, jolla sormi ei mene suuhun hektisessäkään tilanteessa. Yritys on vakavarainen, luotettava suomalainen yritys. Työpaikalla on käytössä liukuva työaika ma-pe välillä, joten pääse nauttimaan vapaista viikonlopuista.

Hakuprosessi

Laitathan hakemuksesi oheisesta linkistä palkkatoiveineen. Lisätietoja yrityksestä kerromme haastattelun yhteydessä.  Haastattelemme jo hakuajalla ja paikka täytetään heti kun sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: asiakaspalvelu, vientiassistentti, myyntiassistentti, toimistotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442488
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku