Sales Assistant, Waterlogic Finland Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme Waterlogic Finland Oy:lle Sales Assistantia monipuolisten myynnin tuen tehtävien pariin. Mikäli sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta hallinnollisista tai toimistotyöstä, ja haluat päästä työskentelemaan monipuolisten työtehtävien pariin kansainväliseen ympäristöön, lue lisää ja hae paikkaa saman tien, sillä etsimme henkilöä aloittamaan mahdollisimman pian ja etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisissa myynnin tuen tehtävissä. Tehtävät koostuvat monipuolisesti sekä erilaisista tarkkuutta vaativista hallinnollisista tehtävistä, erilaisista oman tiimin avustavista ad hoc -tehtävistä, sekä asiakaspalveluun liittyvistä työtehtävistä. Jos siis toisaalta viihdyt työtehtävässä, jossa jokainen päivä ei ole samanlainen ja pääset auttamaan kollegoitasi erilaisten työtehtävien kanssa, mutta toisaalta pidät myös rutiininomaisista tehtävistä, tämä tehtävä on sinua varten. Tässä tehtävässä tulet osaksi 6 hengen tiimiä, joka koostuu myyjistä sekä huoltoteknikoista.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät sekä ad hoc -tehtävien että rutiininomaisten hallinnollisten tehtävien parissa
* Mukavat kollegat ja osaavan tiimin tuen
* Kasvavan yrityksen tarjoamat kehitysmahdollisuudet työtehtävän sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Päivittäiset asiakaspalvelutehtävät suomalaisten ja pohjoismaisten asiakkaiden kanssa
* Sopimusten hallinnan tuki myyntitiimille
* Tilausten ja asiakastietojen käsittely ja rekisteröinti
* Laskutukseen ja maksamiseen liittyvät tukitehtävät
* Logistiikkaan ja asiakastoimituksiin liittyvät työtehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi tai merkonomi)
* Aikaisempaa työkokemusta hallinnollisista tai toimistotehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät MS Office -taidot


Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Työntekijänä olet:


* Huolellinen
* Järjestelmällinen
* Palveluhenkinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 18 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen suoraan Waterlogic Finland Oy:lle
* Sijainti: Espoo (02750)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Waterlogic Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Waterlogic Finland Oy on yksi Waterlogic Nordics -ryhmään kuuluvista yrityksistä. Waterlogic Nordic sisältää yksittäiset Waterlogic-yksiköt Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa sekä ruotsalaiset yritykset Escowa AB ja Svensk Storköksservice AB. Nämä yritykset työllistävät yhteensä 240 työntekijää, jotka tarjoavat juomavesitarkaisuja ja -palveluita työpaikoille sekä ammattilaiskeittiöihin. Waterlogic Nordicilla on vankka ja pitkäaikainen omistus ja vuonna 2021 tavoitteena 50 miljoonan dollarin liikevaihto. Vuonna 1992 perustetulla Waterlogicilla on globaalisti tällä hetkellä yli 3000 työntekijää tytäryhtiöissä yli 18 maassa, ja yli 50 maata kattava jakeluverkosto.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464549
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo