(Poistunut julkaisusta)

SALES AREA MANAGER
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Etsimme asiakkaallemme innostunutta ja näkemyksellistä SALES AREA MANAGERIA kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

TYÖTEHTÄVÄT

Sales Area Managerina vastaat seitsemän kampaamotuotteiden myyntiedustajan esimiestyöstä. Työssä pääset seuraamaan myyntiedustajien toimintaa, sparraamaan heitä myyntityössä, tapaamaan asiakkaita sekä kehittämään tiimin työskentelytapoja.

ETSIMÄMME HENKILÖ

Etsimme sinua esimiestyön ammattilainen, jolla on hyvä ymmärrys siitä, mitä menestyksekäs myyntiedustustyö vaatii. Olet itseohjautuva ja omaat hyvät ihmissuhdetaidot sekä näkemystä toiminnan kehittämiseksi. Omaat mielellään kokemusta myös myyntiedustustyöstä sekä kampaamotuotteista. Sinulla ei ole myyntivastuuta, vaan keskityt työssäsi toiminnan kehittämiseen ja ihmisten johtamiseen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työ sisältää myös matkustuspäiviä Suomessa.

Työsuhde on määräaikainen (6kk) ja alkaa elokuussa 2019. Valittu henkilö työllistyy Baronan kirjoille. Toimisto sijaitsee Helsingissä, Mikäli olet etsimämme henkilö, hae rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!