(Poistunut julkaisusta)

Sales and Training Consultant
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique A/S Nordic

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Rakentaaksemme ja vahvistaaksemme liiketoimintaamme Suomessa sekä jatkaaksemme nykyisten tuotemerkkien kehittämistä sekä uusien tuotemerkkien lanseerauksia, etsimme kokenutta

Myynti- ja koulutuskonsulttia Itä-Suomen alueelle

Tehtävänäsi on kehittää liiketoimintaamme apteekeissa myymällä korkealaatuisia tuotteitamme ja kouluttamalla apteekkihenkilökuntaa. Olet erittäin myyntihenkinen ja sosiaalisesti taitava vuorovaikuttaja, jolla on usean vuoden kokemus B2B-myyntityöstä. Innostut erilaisten ihmisten tapaamisista sekä Pierre Fabren dermokosmetiikasta, Avène-, Ducray-, A-Derma- ja Klorane-tuotemerkeistä, etiikasta ja arvoista. Yhdessä apteekkien kanssa työskentelemme missiomme mukaisesti #taking care, living better.

Onnistuaksesi

Luot ja kehität kasvua myymällä, kouluttamalla, viestimällä ja toteuttamalla strategiaamme ja toimintasuunnitelmaamme apteekeissa sekä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tässä keskeisessä roolissa otat päävastuun alueesi kasvattamisesta rakentamalla vahvoja ja pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme. Sujuva suomen kieli sekä matkustaminen Suomessa ovat tehtävässä välttämättömiä. Sinulla on halu saavuttaa ja ylittää myyntitavoitteet.

Tehtävässä menestymistä auttaa:

  • Laaja apteekkimarkkinoiden tuntemus
  • Kaupallinen tai farmaseuttinen tausta; mieluiten AMK-tasoinen koulutus
  • Vähintään viiden vuoden B2B-myyntikokemus sekä palveluhenkinen asenne
  • Omatoiminen, vastuullinen ja aktiivinen työote
  • Luontevat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kiinnostus kehittää asiakassuhteita
  • Hyvät MS-Office sekä englannin kielen taidot
  • Voimassa oleva ajokortti


Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle haastavan ja itsenäisen työn dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa – sekä upeat tuotteet! Meillä on myös hyvät työntekijäetuudet mm. kattava työterveyshuolto ja bonusjärjestelmä.

Lähetä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sisältävä hakemuksesi englanniksi otsikolla ”Sales and Training Consultant East-Finland” mahdollisimman pian, viimeistään 30. lokakuuta mennessä osoitteeseen nordicrecruit@pierre-fabre.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.