(Poistunut julkaisusta)

Sales and Marketing Support
Cobham Mast Systems

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Cobham Mast Systems
Cobham Mast Systems (Mastsystem Int’l Oy) on englantilaiseen Cobham-konserniin (www.cobham.com/mastsystems) kuuluva yhtiö, joka toimii Joensuun Heinävaarassa. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme komposiittisia teleskooppimastojärjestelmiä. Pääasiakkaamme on kansainvälinen puolustusvälineteollisuus ja puolustusvoimat. 

Sales and Marketing Support vakituiseen työsuhteeseen Joensuun Heinävaaraan.

Olet osa myynti- ja markkinointiorganisaatioamme, jossa työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin ja markkinoinnin tehtävät, kuten  

  • käyttöohjeiden ja hinnastojen ylläpito ja päivitys
  • asiakaskoulutukset
  • myynnin avustavat tehtävät (mm. tarjousten laadinta)
  • markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus
  • sosiaalisen median kanavien ja Internet-sivujen päivitys ja somemainonta
  • esitteiden ja tiedotteiden laatiminen
  • messujärjestelyt
  • asiakastyytyväisyystutkimukset

Tehtävässä menestymistäsi edistää se, että olet teknisesti orientoitunut, sinussa on luontevaa myynti- ja markkinointihenkisyyttä, olet ulospäin suuntautunut ja itsenäiseen toimintaan kykenevä. Sinun on helppo tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja olet halukas matkustamaan.

Sinulta löytyy vähintään alempi korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Osaat myös käyttää MS Officen ja sosiaalisen median työkaluja. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja vahva halu kehittää osaamistasi myynnin ja markkinoinnin alalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa vaativampiin myynnin tehtäviin. Lisäksi henkilökuntaetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 1.11.2020 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta: www.eezypersonnel.fi.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Muovilaaksontie 8, Heinävaara