Sales and Marketing, Junior Manager Estée Lauder Finland Oy, Helsinki
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2021

Founded in 1946, this technologically advanced, innovative company has gained a worldwide reputation for elegance, luxury and superior quality. Our products come with a promise to uphold the finest standards of excellence. Through extensive research and stringent product evaluation, we are pleased to bring you skincare, makeup and fragrance products that are both gentle and highly effective.

As a family founded company focused on long-term sustainable growth. We are dedicated to managing our environmental and social impacts throughout the value chain and driving sustainability initiatives forward both local and global levels.

Estée Lauder products are sold in more than 135 countries and territories.

Oletko markkinoinnin moniosaaja? Oletko etsimässä monipuolisia tehtäviä ja uutta askelta urallesi? Asiakkaamme kaipaa tiimiinsä osaavaa lisävahvistusta ja se voit olla juuri sinä!

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva markkinoinnin korkeakoulututkinto ja vähintään vuoden verran monipuolista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä lasketaan eduksesi. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja käytät näppärästi Exceliä ja Powerpointia. SAP -osaaminen, kauneudenhoitoalan tuntemus ja verkkokauppaosaaminen auttaa sinua menestymään tehtävässä. Sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Käytät sujuvasti suomea ja englantia sekä kirjallisesti että suullisesti.

Persoonana olet innostunut, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulla on kyky työskennellä dynaamisessa matriisiorganisaatiossa. Olet analyyttinen ja pystyt pitämään lankoja käsissäsi yhdenkään putoamatta. Sinulla on erinomainen paineensietokyky ja priorisointitaito. Olet joustava ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Modernien ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä on sinulle tärkeää.

Mitä pääset tekemään?
Sales and Marketing Junior Managerina tehtäviisi kuuluvat liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen osallistuminen, myyntisuunnitelman toteuttaminen ja tulosten analysoiminen sekä raportointi. Lisäksi vastuullesi kuuluvat markkinointitoimien ja kampanjoiden suunnitteleminen ja toteuttaminen, yhteistyö eri tahojen välillä muun muassa markkinointipäällikköjen, jälleenmyyjien, PR-toimistojen ja Puolassa sijaitsevan markkinointitiimin kanssa. Tiedotat asiakkaita uutuustuotteista sekä hinnoista. Toimit myös pienen tiimin esimiehenä.

Mitä sinä saat?
Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja kestää alustavasti maaliskuun 2023 loppuun asti, mutta mitä todennäköisimmin pidempään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset itsekin kehittymään. Työskentelypaikka sijaitsee Helsingissä, mutta sitä voi tehdä osittain etänä. Tehtävässä saattaa olla jonkin verran matkustamista.

Innostuitko?
Jos innostuit tehtävästä ja haluat olla osa asiakkaamme tarinaa, niin aloita sillä, että teet hakemuksen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV:si sekä hakemuskirje, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit paras valinta tehtävään.

Rekrytointiprosessissa käytetään alkuvaiheessa yksisuuntaista videohaastattelua. Lisätietoja kaivatessasi, ole yhteydessä 2.8 – lähtien Adeccon Senior Rekrytointikonsultti Sisko Lahtiseen numeroon 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467608
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sisko Lahtinen (sisko.lahtinen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki