(Poistunut julkaisusta)

Sales and Marketing Analyst, Salesforce
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020
Haemme nyt Visma Softwarelle energistä ja intohimoa täynnä olevaa tiimipeluria Sales and Marketing Analyst -tehtävään. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiämme ovat mm. Visma Fivaldi, Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net. Visma Software kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo reilusti yli 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua, nuorekasta ja kehittyvää markkinointi- ja datatiimiämme (Data, Insights and Automation) innovatiivisessa ja kannattavassa kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pääosin Salesforce -järjestelmämme kehittämiseen, mutta myös yleisemmin markkinointi-myyntiputken mittaamiseen ja kehittämiseen aina strategisella tasolla asti. Työ tehdään yhdessä asiantuntevan ja mukavan tiimin kanssa ja runsaasti sidosryhmien kanssa sparraillen.

Voit olla nuorempi eteenpäin tähtäävä alan ammattilainen tai omata jo syvää kokemusta Salesforcen konfiguroinnista sekä markkinoinnin ja myynnin prosessien kehittämisestä. Sovitamme tarvittaessa toimenkuvaa valitun henkilön kokemuksen mukaan. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.

Tehtävässä menestymistä auttaa:
- Salesforce -kokemus kehittäjänä ja adminina
- Ymmärrys markkinoinnin ja myynnin mittaamisesta
- Tavoitteellisuus ja reipas asenne
- Sujuva kielitaito: suomi ja englanti
- Kaupallinen tai muuten soveltuva koulutus
- Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
- Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman Suomen toiseksi parhaaksi yhtiöksi Great Place to Work -tutkimuksessa. Lupaamme, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana Helsinki tai Tampere.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Jussi Rautjärvi (Director, Marketing & Communications) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Jussin sähköpostitse jussi.rautjarvi@visma.com tai puhelimitse 050 306 2515.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.8.2020.