(Poistunut julkaisusta)

Sales and Export Assistant
Cobham Mast Systems

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Cobham Mast Systems
Cobham Mast Systems (Mastsystem Int’l Oy) on englantilaiseen Cobham-konserniin (www.cobham.com/mastsystems) kuuluva yhtiö, joka toimii Joensuun Heinävaarassa. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme komposiittisia teleskooppimastojärjestelmiä. Pääasiakkaamme on kansainvälinen puolustusvälineteollisuus ja puolustusvoimat. 

Sales and Export Assistant vakituiseen työsuhteeseen Joensuun Heinävaaraan.

Olet osa myynti- ja markkinointiorganisaatioamme, jossa työtehtäväsi keskeisimmät vastuualueet ovat:

  • myyntitilausten käsittely
  • vienti- ja tuontilähetysten hoitaminen
  • lähetys- ja tullausasiapapereiden laatiminen
  • yhteydenpito huolitsijoihin ja tulliin
  • lähetysten raportoinnit
  • muut asiakaspalvelutehtävät (mm. puhelinvaihteen hoitaminen, asiakastarjoilut)

Sinulta löytyy vähintään alempi korkeakoulututkinto sekä yli kahden vuoden työkokemus vastaavista viennin ja tuonnin työtehtävistä. Olet huolellinen ja luotettava, teet työsi täsmällisesti ja tarmokkaasti aikatauluista kiinni pitäen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Osaat myös käyttää MS Officen työkaluja, pidät teknisestä työympäristöstä ja kykenet itsenäiseen toimintaan.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvostetaan luottamukseen perustuvaa johtamiskulttuuria ja avointa vuorovaikutusta. Lisäksi henkilökuntaetuihimme kuuluvat kattava työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 1.11.2020 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta: www.eezypersonnel.fi.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Muovilaaksontie 8, Heinävaara