(Poistunut julkaisusta)

Sales and Application Specialist, Ultrasound
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Sales & Application Specialist Ultrasound, Siemens Healthineers

Olisitko kiinnostunut työskentelemään ultraäänilaitteiden myynnin ja sovellusten parissa johtavassa terveysteknologian yrityksessä?  Meillä olisi siihen nyt loistava mahdollisuus! Etsimme Sales & Application Specialistia Ultraääni-liiketoimintayksikköömme, Siemens Healthineersille, Espoon Perkkaalle.

Siemens Healthineers on vakiinnuttanut asemansa ultraäänilaitteiden toimittajana Pohjoismaissa ja Baltiassa. Ultrasound business alueemme kasvaa ja haemme nyt henkilöä monipuoliseen rooliin, jossa yhdistyy myynnin ja laitesovellusten tuntemus.

Siemens Healthineers on johtava terveysteknologiayritys, joka jatkuvasti kehittää tuoteportfoliotaan diagnostisen kuvantamisen ja laboratoriodiagnostiikan ydinalueillaan. Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi

 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Tässä tehtävässä pääset käynnistämään ultraääniliiketoimintaamme Suomessa. Tulet vastaamaan ultraäänilaitteiden ja järjestelmien myynnistä asiakkaillemme, vastuullasi on myyntiprosessi kokonaisuudessaan. Vastaat asiakkaiden tarpeiden tunnistamisesta, tuotteiden esittelystä ja sopimusneuvotteluista. Laitesovellusten osalta vastaat sovellusten asennuksista, tuesta, sovelluspäivityksistä ja vianmäärityksestä. 

Työskentelet tiiviisti asiakkaiden sekä teknisen laiteasiantuntijan kanssa. Sinulla on organisaatiomme tuki ja teet tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten kollegojen kanssa.

Tehtävässä yhdistyy asiantuntijamyynti sekä ultraäänilaitteiden ja sovellusten tuntemus. Varmistat, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut kyseisellä liiketoiminta-alueella. 

 

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kliinisten ultraäänilaitteiden/ ratkaisujen osalta sekä kokemusta myynnistä ja asiakassuhteiden hallinnasta.

Henkilönä olet huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Toivottu osaaminen:

  • tehtävään sopivaa koulutus (esim. tekninen tai kaupallinen, lääkintäteknologia, röntgenhoitaja, terveydenhuolto)
  • Sairaala IT-järjestelmien tuntemusta
  • aiempaa kokemusta ultraäänilaitteiden parissa työskentelystä tai vastaavan tyyppisten terveysteknologian laitteiden parissa sairaalaympäristössä
  • erinomaista englannin kielen osaamista, ruotsin kielen osaaminen on eduksi
  • tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa osana kansainvälistä tiimiä mielenkiintoisella ja nopeasti kehittyvällä terveydenhuollon alalla. Tarjoamme monipuolisen näkymän mahdollisuuksiin, joita digitalisaatio tuo mukanaan terveydenhuollon alalle.

Tehtävä tarjoaa itsenäisen myyntivastuun ja hallinnoinnin sekä tiiviin yhteistyön Suomessa ja Pohjoismaissa/Baltiassa. Pääset osallistumaan myös alan tapahtumiin ja saat kattavan koulutuksen tuotealueeseen.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään rekrytoiva esimies Martin Eckerwall +46 761 40 72 17 (Sweden)  tai  Lotta Lehmusvuori (Talent Acquisition), + 46 70 728 13 80.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi/ CV:si englannin kielellä 29.06.2019 mennessä.