(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Nimeni on Antonio Muñoz ja vastaan Itiksen sekä Redin kauppakeskusten Telia Kaupoista. Etsin rohkeita talentteja täydentämään myyntitiimiäni. Haluatko sinä tarttua haasteeseen ja kokeilla siipiäsi operaattorialan dynaamisessa maailmassa?


Seuraava mahdollisuutesi

Kaupassa edustat yritystämme ja olet luomassa maailmanluokan asiakaskokemusta. Kohtaat asiakkaat reippaalla palveluasenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille aktiivisesti Telian ratkaisuja.

Tuotesalkkusi sisältää kaikki yleisimmät palvelumme, kuten esimerkiksi puhelinliittymät, kodin laajakaistat, viihderatkaisut ja maksukanavat. Laitepuolella päätuotteesi ovat älypuhelimet, tabletit, älykellot, kuulokkeet, kaiuttimet, suojat ja kaikki lisätarvikkeet.
Myynnin lisäksi vastuullasi ovat myymälän jokapäiväiset perustehtävät, kuten kuorman vastaanotto, tuotteiden esillepano, tilitys ja liikkeen siisteyden ylläpito.

Tarjoamme sinulle joustavan 10-38h/viikko sopimuksen, kilpailukykyisen ICT alan palkan ja kannustavan myyntibonusmallin. Myymälämme ovat laajasti auki viikon jokaisena päivänä, joten työvuoroja on usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuka sinä olet?

Tunnistat itsesi sanoista määrätietoinen, tavoitteellinen ja rohkea. Sinulla on positiivinen can-do asenne, hyvä paineensietokyky ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Haluat luoda omat onnistumisen paikkasi, vaikuttaa ansaintamahdollisuuksiisi ja luotat kykyysi saavuttaa tavoitteita myös silloin kun valmiita ratkaisuja ei ole. Silmissäsi rajat on tehty rikottaviksi eikä matkalla ole esteitä, ainoastaan hidasteita.

Aikaisempi myyntikokemus toimii hyvänä ponnahduslautana, muttei ole välttämätön. Meille tärkeimmät ovat sinun asenne, halu kehittyä ja aito kiinnostus myyntiä sekä asiakaspalvelua kohtaan.

Osaamisesi ja kokemuksesi:

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Tunnet vähintään perustasolla operaattorialan tuotteet ja palvelut
  • Ymmärrät aktiivisen ja tuloshakuisen myyntityön perusteet
  • Toimit tehokkaasti sekä yksin että osana tiimiä
  • Ongelmatilanteissa etsit aktiivisesti ratkaisuja ja olet valmis ottamaan riskejä
  • Pystyt kantamaan vastuun omista tuloksistasi ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä

Mitä voit odottaa?

Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä kykynsä osoittavat huomataan ja palkitaan, jonka ansiosta monet myyjämme toimivat esimerkiksi myymälän kymppeinä, laitespesialisteina ja myyntivalmentajina.

Inspiroidu siis New Generation Telco -matkastamme ja liity osaksi tiimiämme!

Kiinnostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.8.2020. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!