(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Olen Niko Tuovinen ja vastaan Joensuun Telia kaupasta. Etsin nälkäistä, tuloshakuista ja urallaan eteenpäin haluavaa myyjää täydentämään jo ennestään loistavaa tiimiämme.

Seuraava mahdollisuutesi

Myynnin ammattilaisena tarjoat asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut Telian monipuolisista palveluista ja tuotteista  ja teet samalla hyvää myyntitulosta. Tuotteita ovat mm. mobiili-, netti- ja lisäpalvelut sekä laitteet ja lisätarvikkeet. Olet käyntikorttimme asiakkaille ja sinun vuoksesi he haluavat asioida meillä uudestaan.

Aktiivisena myyjänä myös kontaktoit asiakkaita, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja teet sitä kautta myyntiä. Hoidat myös myymälän perustehtäviä, ja vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa.

Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo 9-19 myymälän aukioloaikojen puitteissa. Työ alkaa 01.08.2020 tai sopimuksen mukaan.
 

Kuka sinä olet?

Tunnistat itsesi sanoista myyntihenkinen, tavoitteellinen ja rohkea. Haluat omalla tekemiselläsi vaikuttaa paljonko tienaat. Sinulla on positiivinen asenne ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi, taitoja ja osaamistasi. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta meille tärkeimmät ominaisuudet ovat asenne, tahto ja menestymisen nälkä.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • Olet tulostavoitteellinen ja valmis tekemään töitä kehittymisen sekä myynnin eteen
  • Osaat yksinkertaistaa teknistä termistöä ja käsitettä selkokielelle
  • Ymmärrät työsi vaikutuksen asiakaskokemukseen ja olet valmis kantamaan siitä vastuun
  • Ymmärrät itsensä johtamisen merkityksen


Työskentelet tiimissä, mutta työssä onnistuminen edellyttää loistavia itsensä johtamisen taitoja.

Mitä voit odottaa?

Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus onnistua, kehittyä ja menestyä kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Voit aidosti vaikuttaa omaan palkkaasi erinomaisten myyntiprovisioiden kautta. Annamme sinulle parhaat työkalut onnistuaksesi sekä tiimin tuen. Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Kykysi osoitettua tarjoamme myös mahdollisuuden ottaa aidosti vastuuta myymälän sekä tiimin onnistumisesta, joka toimii loistavana ponnahduslautana työurallasi.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.07.2020. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä Niko Tuovinen (Sales Manager, Kuopio ja Joensuu) puhelimitse 0400 730 994, arkisin kello 11-15.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!