(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Etsitkö aktiivista myyntityötä tulevaisuuden toimialalta? Onko sinulla kunnianhimoa asettaa uusia tavoitteita vanhojen täyttyessä? Etsimme nyt uransa alkuvaiheessa olevaa yritysmyyjää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme Netsin Merchant Services -liiketoimintayksikköön. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa!
KUVAUS
Haemme nyt myyntityöstä nauttivaa nälkäistä yritysmyyjää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme Netsin Merchant Services -liiketoimintayksikköön. Tehtävässä pääset työskentelemään aidosti kansainvälisessä työympäristössä ja kilpailukykyinen palkkamalli bonuksineen antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkatasoosi.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän alalta, joka vaikuttaa jokaisen yrityksen arkeen
* Nykyaikaisen ja joustavan työskentelytavan sekä välineet etätyömahdollisuuksineen
* Innostavan työilmapiirin kokeneen tiimin tuen

TYÖNKUVA
Pienten- ja keskisuurten yritysasiakkaiden myyntiorganisaatio on kasvussa ja etsii vahvistusta tiimiinsä. Myyntityö tapahtuu puhelimitse, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa. Tulet työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä alan johtavien ammattilaisten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* B2B myyntityö puhelimitse
* Myyntiprosessin rakentaminen alusta loppuun

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Menestyäksesi työssä sinulta tulisi löytyä aktiivinen, tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelytapa. Lisäksi, ymmärrät millä tavalla eri maksamisen ratkaisut voivat auttaa yritysten liiketoimintaa ja pystyt esittelemään ratkaisuja luontevasti liiketoimintapäättäjille.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Aktiivinen, tavoitteellinen sekä oma-aloitteinen työskentelytapa
* Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
* Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
* Eduksi katsomme kokemusta B2B-myynnistä sekä SAP:n tai muun vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä


Muuta tietoa


* Aloitus: Kesäkuun alussa (tai touko-/kesäkuun vaihteessa)
* Kesto: Rekrytointi, kokoaikainen
* Sijainti: Vallila, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Netsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nets Oy on osakeyhtiö, jonka tuotteita ovat erilaiset korttimaksamisen palvelut. Yritys tarjoaa maksamisen ratkaisuja pankeille, kaupoille ja yrityksille. Nets on osa tanskalaista Nets Holding A/S -konsernia, jolla on toimintaa 12 maassa. Netsin palveluja Suomessa tarjoaa kaksi yritystä Nets Finland Oy sekä Nets Oy eli entinen Luottokunta. Lisäksi konserniin kuuluu verkkomaksupalveluja tarjoava Paytrail.