(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Nimeni on Antti ja vastaan Rovaniemellä taloyhtiöasiakaspalvelun myynneistä sekä valokuitutoimituksista taloyhtiöihin. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia tekijöitä, hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä ja etsimme nyt yhdessä rohkeaa ja innostunutta myyjää  joukkoomme Rovaniemelle.

Delivery Services -Osasto vastaa Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaiden toimituksista ja toimitusten hallinnan toteuttamisesta ja niihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Toimitamme kuluttajatuotteita myös yritysasiakkaille. Tiimissäni hoidetaan taloyhtiöasukkaiden asiakaspalvelua ja myyntiä.

Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän. Olemme rohkeita ja avoimia, suhtaudumme ilolla ja intohimolla työhön, kokeilemme, opimme virheistä ja kehitymme jatkuvasti. Visiomme on, että olemme edelläkävijöitä läpinäkyvyyden ja virtauksen luojina ja rakastamme työtämme jotta asiakas voi rakastaa brändiämme!

Seuraava mahdollisuutesi
Olet käyntikorttimme, otat asiakkaat vastaan ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille soveltuvinta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laajakaista ja mobiili sekä tv-palvelut ja niiden sisällöt esim. Liiga). Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti taloyhtiöiden asukkaita.

Kuka sinä olet?
Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja luot sykähdyttäviä asiakaskokemuksia! Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista. Minä esimiehenäsi lupaan varmistaa, että sinulla on menestyksen avaimet käsissäsi ja tuen myös kehittymistäsi.

Osaamisesi ja kokemuksesi

·       Suhtaudut myyntiin ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi ja nautit puhelintyöstä

·       Pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös ulkomaisten asiakkaiden kanssa englanniksi

·       Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta myyntikokemuksesta.

·       Kenties olet myös opiskellut alaa?

Mitä voit odottaa?
Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden onnistua, kehittyä ja menestyä kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä joukkoomme ja annamme sinulle parhaat työkalut onnistumiseen osana tiimiämme

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 31.10.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Antti Logje +358 40 3024583, antti.logje@teliacompany.com 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!