(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Nimeni on Aso Alanso ja vastaan täällä Raisiossa Telia Kauppa Myllyn myynneistä sekä tietenkin tuen tiimiläisteni onnistumista parhaani mukaan. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia tekijöitä, hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä ja etsimme nyt tiimikaveriksemme rohkeaa ja innostunutta myyjää osa-aikaiseen tehtävään (10-38h/vko).

Seuraava mahdollisuutesi

Kaupassa olet käyntikorttimme, otat asiakkaat vastaan ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille soveltuvinta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut sekä mobiili- ja internetpalvelut). Liikkeessämme asioivat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat. Tehtäviisi kuuluvat myös myymälän jokapäiväiset hommat, kuten tuotteiden vastaanotto ja hyllytys sekä myymälämme edustuskunnosta huolehtiminen.

Kuka sinä olet?

Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja saat kicksejä sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta! Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista. Minä esimiehenäsi lupaan varmistaa, että sinulla on menestyksen avaimet käsissäsi ja tuen myös kehittymistäsi.


Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Suhtaudut myyntiin ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi.
  • Työssä pärjää paikallisella murteella, mutta eduksi on myös kaikki muu karttunut kielitaito.
  • Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta myyntikokemuksesta.
  • Kenties olet myös opiskellut alaa?

Mitä voit odottaa?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta (telia.fi/career) viimeistään 25.08.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Aso Alanso, +358 40 302 5419 tai laittele kysymyksesi meilillä aso.alanso@teliacompany.com.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!