(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, yritysasiakaspalvelu
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Sales Agent Telian Yritysasiakaspalveluun

Etsimme Lahteen yritysasiakaspalveluumme rohkeita ja innostuneita asiakasneuvojia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Me yritysasiakaspalvelussa toimimme itseohjautuvasti ilman perinteisiä tiimiesimiehiä ja jokaisella on mahdollisuus toimia oman itsensä esimiehenä. Arjessa tukenasi ovat tarpeesi mukaan alan ammattilaiset valmentajista upeisiin tiimikavereihin. Työyhteisössämme toimimme oma-aloitteisesti ja kehitämme työtämme jatkuvasti, jotta toimintamme on mahdollisimman asiakaslähtöistä ja tuottavaa.

Seuraava mahdollisuutesi?

Yritysasiakaspalvelussa olet käyntikorttimme asiakkaillemme, palvelet heitä ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa ja sen jälkeen tarjoat heille soveltuvinta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (mobiili- ja internet-palvelut sekä erilaiset vaihde- ja sovellusratkaisut) sekä auttaa asiakastamme arjen kysymyksissä.

Haluat tuottaa asiakkaallemme niin upean palvelukokemuksen, että hän haluaa olla asiakkaanamme aina. Lisäksi sinulla on kyky tuoda esille omia näkemyksiäsi ja kehittää nykyistä toimintaamme entistä sujuvammaksi.

Vastaamme asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse, chatissa ja muita digitaalisia kanavia hyödyntäen. Yritysasiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16.30 ja työvuorot ajoittuvat klo 7.45 -16.45 välille.

Kuka sinä olet?

Sinulla on palveluasennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja saat kicksejä sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta! Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista. Olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen ja otat kopin eteesi tulevista asioista. Pystyt toimimaan työssäsi niin kuin tämä olisi oma yrityksesi, eikä sinulla mene sormi suuhun kiperämmässäkään kysymyksessä.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta asiakaspalvelukokemuksesta. Kenties olet myös opiskellut kaupallista alaa? Työssä vaaditaan sujuvaa suomen, ruotsin ja englanninkielen taitoa, myös muu kielitaito on eduksi. Pystythän omaksumaan nopeasti useita järjestelmiä ja käyttämään niitä sujuvasti arjessa.

Mitä voit odottaa meiltä

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Olisitko sinä uusi työkaverimme?
 

Jos työtehtävä esimiehettömässä asiakaspalveluorganisaatiossamme innostuneiden työkavereiden kanssa alkoi kiehtoa, voit vakuuttaa meidät osaamisellasi ja persoonallasi lähettämällä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2018. Jos tarvitset lisätietoja tehtävästä, niin soittele tai laita meiliä Anne Koivulalle, puh. 040 3022708 ja email: anne.koivula@teliacompany.com.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!


Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!