(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia kuluttaja-asiakaspalvelu
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Oletko sinä mukana rakentamassa tulevaisuuden asiakaspalvelua?

Onko sinulle ensiluokkaisen asiakaskokemuksen luominen ja todeksi tekeminen lähellä sydäntä? Tässä on tilaisuutesi päästä aitiopaikalle palvelemaan asiakkaitamme monikanavaisesti.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme rohkeita ja tuloshakuisia myyntineuvottelijoita toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Lahden toimipisteeseemme.

Tehtävässä tulet tekemään aktiivista myyntiä sekä vahvistamaan kokonaisasiakkuutta laadukkaasti asiakastyytyväisyys huomioiden. Asiakkaita kohtaat tiimistäsi riippuen joko puhelimitse tai digitaalisissa kanavissa.

Pääset osaksi tiimiä, jossa työskennellään nopeatahtisessa ja tuloshakuisessa, mutta rennossa työympäristössä. Kilpailukykyinen palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen. Lisäksi pääset työn luonteen vuoksi vaikuttamaan tulotasoosi suorituksesi mukaisesti.

Kuka sinä olet?
Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja saat kicksejä sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta! Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista. Me Telialla lupaamme varmistaa, että sinulla on menestyksen avaimet käsissäsi ja tuemme myös kehittymistäsi.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Suhtaudut myyntiin ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi.
  • Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taito on plussaa
  • Viestintäsi on sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisesti
  • Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta myyntikokemuksesta.

Mitä voit odottaa?
Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme. Työskentelemme arkisin porrastetusti välillä 7:45 – 20:15.

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 17.7.2018.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Juha Pirinen, +358403022037 tai laita kysymyksesi meilillä juha.pirinen@teliacompany.com 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!