(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia Kauppa
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Nimeni on Henri Asikainen ja vastaan Tampereen Telia Kaupoista. Olen hakemassa kahta uutta huippumyyjää Tampereen Ratinan Telia Kaupan Super tiimiin. Etsin rohkeita ja positiivisia myyjiä, joilla on poikkeuksellisen vahva halu kehittää itseään. Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta uuden sukupolven mediataloa kanssamme?

Seuraava mahdollisuutesi

Kaupassa edustat yritystämme ja olet käyntikorttimme asiakkaille. Otat heidät vastaan reippaalla asenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet. Myyt sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet sekä mobiili-, netti- ja lisäpalvelut). Lisäksi hoidat myymälän jokapäiväisiä perustehtäviä, kuten vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa. Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo 09:00-21:00 myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Yhdessä tiimin kanssa luotte erinomaisen hengen myymälään ja olette avainasemassa loistavan palvelukokemuksen luomisessa. Tukenasi tällä kehittymismatkalla on koko tiimi ja valmentavalla otteella toimiva esimiehesi sekä huippuluokan tuotteet ja palvelut.

Kuka sinä olet?

Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Sinulla on raudanluja asenne työntekoa kohtaan ja ymmärrät aidon tuloshakuisen myyntityön merkityksen. Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi, taitojasi ja osaamistasi sekä viedä niitä käytäntöön. Olet luonteeltasi voittaja, joka ymmärtää samalla tiimityön tärkeyden. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta meille tärkeimmät ovat sinun asenne, tahto ja menestymisen nälkä.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Tunnet vähintään perustasolla telealan tuotteet ja palvelut
  • Osaat yksinkertaistaa teknistä termistöä ja käsitettä selkokielelle
  • Pystyt huomaamaan yksityiskohtia ja hahmottamaan kokonaiskuvia
  • Ymmärrät työsi vaikutuksen asiakaskokemukseen ja olet valmis kantamaan siitä vastuun
  • Kykenet tekemään yhteistyötä niin omassa tiimissä kuin muiden sidosryhmien kanssa myynnillisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamiseksi

Mitä voit odottaa?

Meitä ohjaa halu menestyä ja tehdä tulosta hymy huulilla. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Tuemme kehittymistäsi henkilökohtaisella tasolla valmentavalla otteella, sekä kattavilla konsernin tarjoamilla valmennuksilla. Meillä kykynsä osoittavat huomataan ja palkitaan, jonka ansiosta monet myyjämme toimivat esimerkiksi myymälän kymppeinä, laitespesialisteina ja myyntivalmentajina.

Kiinnostuitko?

Jos haluat tarttua haasteeseen lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.8.2020. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä: Henri Asikainen (Team Sales Manager, Area Central) puhelimitse 0405644192 arkisin 13:00-16:00 tai sähköpostilla henri.asikainen@teliacompany.com.

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä - tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme.