(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia Kauppa
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Sales Agent, Telia Kauppa Tripla

Nimeni on Jerry Villa ja haen kahta uutta huippumyyjää Telian Triplan myymälään. Etsin tähän innovatiiviseen myymälään rohkeita ja positiivisia myyjiä, joilla on poikkeuksellisen vahva halu kehittää itseään. Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta kanssamme?

Seuraava mahdollisuutesi

Tämä Telian lippulaivamyymälä on uudenlainen kohtaamispaikka asiakkaan, myyjän, tuotteiden ja palveluiden välillä. Sinä tulet olemaan keskiössä tämän kokemuksen luomisessa, mutta apunasi on huippuluokan tuotteet ja palvelut yhdistettynä tähän innovatiiviseen myymälään. 

Kaupassa edustat yritystämme ja olet käyntikorttimme asiakkaille. Otat heidät vastaan reippaalla asenteella ja omalla persoonallasi, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet. Tuotesalkkusi sisältää kaikki kaupan tuotteet ja palvelut, kuten esimerkiksi puhelinliittymät, kodin laajakaistat, viihderatkaisut ja maksukanavat sekä laitteet ja niiden lisätarvikkeet. Lisäksi hoidat myymälän jokapäiväisiä perustehtäviä, kuten vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa.

Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 myymälän aukioloaikojen puitteissa. Sopimuksella työaikasi on 10-38 tuntia.

Kuka sinä olet?

Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen ja sinulla on asenne kunnossa, sekä palava halu menestyä. Nautit työskentelystä ihmisten parissa ja uskallat olla aina oma itsesi. Haluat nähdä työsi jäljen ja vaikuttaa itse ansaintamahdollisuuksiisi. Kiire ja paine eivät hetkauta sinua vaan siivittävät sinut entistä parempiin tuloksiin. Vaadit itseltäsi aina parasta mahdollista suoritusta ja asiointi kanssasi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.


Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta meille tärkeämpää ovat sinun asenne, kyky heittäytyä ja menestymisen nälkä.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Tunnet vähintään perustasolla operaattorialan tuotteet ja palvelut
  • Haluat kehittää itseäsi suunnitelmallisesti
  • Näet muutokset ja uudet asiat mahdollisuutena
  • Kykenet seuraamaan ohjeita ja haluat kantaa vastuuta
  • Etsit jatkuvasti tapoja kehittää itseäsi, taitojasi ja osaamistasi sekä viedä niitä käytäntöön

Mitä voit odottaa?

Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä kykynsä osoittavat huomataan ja palkitaan, jonka ansiosta monet myyjämme toimivat esimerkiksi myymälän kymppeinä, laitespesialisteina ja myyntivalmentajina.


Inspiroidu siis New Generation Telco -matkastamme ja liity osaksi tiimiämme!

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:si ja itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.7.2020. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä. Jerry Villa (Sales Manager, Area South) puhelimitse 040 833 7747 arkisin kello 09-12.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen.