(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia Kauppa
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Etsimme nyt myyjää Telia Kauppaan Tampereen Koskikeskukseen ja Lempäälän Ideaparkkiin.

Seuraava mahdollisuutesi

Kaupassa olet käyntikorttimme, otat asiakkaat vastaan ilolla ja aktiivisella myyntiotteella, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille rohkeasti parasta ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (mobiili- ja internetpalvelu, laitteet sekä lisätarvikkeet ja -palvelut). Kiinnostus alaa ja tekniikkaa kohtaan auttaa menestymään, mutta tärkeintä on halu toimia ihmisten kanssa. Yhdessä tiimin kanssa huolehdit myös myymälän edustuskunnosta.

Kuka sinä olet?
Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot, rohkeutta heittäytyä ja innostut sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta! Suhtaudut myyntiin intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi. Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta myyntikokemuksesta vaikkapa ständillä tai puhelimessa. Kenties olet myös opiskellut kaupallista alaa? Työssä pärjää omalla murteella ja englannilla. Pidät myös kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista.

Mitä voit odottaa?
Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Saat tilaisuuden kehittää vuorovaikutustaitojasi, joita tulet tarvitsemaan myös tulevaisuudessa.
Meillä ollaan tiimipelaajia ja tuetaan toinen toistamme yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Telia tarjoaa sinulle kilpailukykyisen korvauksen menetystä vapaa-ajasta (pohja+myyntibonus) ja saat myös työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiseen ja menestymiseen.

Innostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 31.08.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä: Matti Immonen, Sales Manager, matti.immonen@teliacompany.com 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä. Telia Kauppa on Suomessa maanlaajuisesti toimiva 34 myymälän ketju ja merkittävä osa Telian myyntiä. Löydä uusi yhteys kanssamme Telia Kaupassa.!