(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia Kauppa
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Nimeni on Jerry Vuorimäki ja vastaan Vantaan Telia Kaupoista Jumbo & Dixi. Etsin rohkeita ja tuloshakuisia huippumyyjiä täydentämään jo ennestään loistavaa tiimiämme. Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta kanssamme? Työskentelypaikkasi on Jumbon tai Dixin kauppakeskuksessa.

Seuraava mahdollisuutesi
Kaupassa edustat yritystämme ja olet käyntikorttimme asiakkaille. Otat heidät vastaan reippaalla asenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet. Myyt sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet sekä mobiili-, netti- ja lisäpalvelut). Lisäksi hoidat myymälän jokapäiväisiä perustehtäviä, kuten vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa.
Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo 09.00-21.00 myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Kuka sinä olet?
Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Sinulla on raudanluja asenne työntekoa kohtaan ja ymmärrät aidon tuloshakuisen myyntityön merkityksen. Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi, taitojasi ja osaamistasi sekä viedä niitä käytäntöön. Olet luonteeltasi voittaja, joka ymmärtää samalla tiimityön tärkeyden. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta meille tärkeimmät ovat sinun asenne, tahto ja menestymisen nälkä.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Tunnet vähintään perustasolla telealan tuotteet ja palvelut
  • Osaat yksinkertaistaa teknistä termistöä ja käsitettä selkokielelle
  • Pystyt huomaamaan yksityiskohtia ja hahmottamaan kokonaiskuvia
  • Ymmärrät työsi vaikutuksen asiakaskokemukseen ja olet valmis kantamaan siitä vastuun
  • Kykenet tekemään yhteistyötä niin omassa tiimissä kuin muiden sidosryhmien kanssa myynnillisten ja laadullisten tavoitteiden saavuttamiseksi
     

Mitä voit odottaa?
Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden onnistua, kehittyä ja menestyä kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä joukkoomme ja annamme sinulle parhaat työkalut onnistumiseen osana tiimiämme.

Kiinnostuitko?
Jos haluat tarttua haasteeseen niin lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä. Jerry Vuorimäki (Sales Manager, Area South) puhelimitse 0400292909 arkisin kello 09-18.
 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!


Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!