(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia Kauppa
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Oletko tavoitteellinen, rohkea ja sanavalmis? Kykenetkö sitoutumaan tavoitteisiin ja kantamaan vastuun tuloksistasi ja kehityksestäsi? Haluatko ottaa seuraavan askeleen kohti myynnin huippua ja luoda tulevaisuutta kanssamme? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme myynnin ammattilainen.

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja liity joukkoomme!

Etsimme rohkeaa ja tuloshakuista huippumyyjää Porvoon Telia Kauppaan. Telia Kauppa on Suomessa maanlaajuisesti toimiva 34 myymälän ketju ja merkittävä osa Telian myyntiä. Kaupan keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet asiakasta ilahduttaen ja luoden ylivertaisia asiakaskokemuksia.

Seuraava mahdollisuutesi

Kaupassa edustat yritystämme ja olet käyntikorttimme asiakkaille. Otat heidät vastaan reippaalla asenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet. Myyt sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet sekä mobiili-, netti- ja lisäpalvelut). Lisäksi hoidat myymälän jokapäiväisiä perustehtäviä, kuten vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa.
Työajat vaihtelevat arkisin ja viikonloppuisin klo 8-21 myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Odotamme sinulta

- iloista ilmettä, raudanlujaa asennetta ja erinomaisia sosiaalisia taitoja

- luontaista kiinnostusta myyntityötä ja telealaa kohtaan

- tavoitteellisuutta ja onnistumisen nälkää

- palavaa halua kehittää jatkuvasti itseäsi, taitojasi ja osaamistasi

- kykyä huomata yksityiskohtia ja hahmottaa kokonaiskuvia

- vastuullisuutta ja luotettavuutta

- taitoa tehdä yhteistyötä niin omassa tiimissä kuin muiden sidosryhmien kanssa myynnillisten ja laadullisten tavoitteiden sekä parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi

- sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi

- vähintään 18 vuoden ikää

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden onnistua, kehittyä ja menestyä kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä joukkoomme ja annamme sinulle parhaat työkalut onnistumiseen osana tiimiämme. Aikaisempi tuloshakuinen myyntikokemus on eduksi, mutta meille tärkeimmät ovat sinun asenne, tahto ja menestymisen nälkä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelytä antaa

Antonio Muñoz (Sales Manager, Area South) puhelimitse 040 134 0444, arkisin klo 10-12.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.3.2018.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja pyrimme löytämään meille soveltuvimman henkilön mahdollisimman nopeasti hakuajan päättymisestä. Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse. Mikäli sinulla on kysyttävää prosessin etenemisestä, ota yhteyttä ilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.