(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia Kauppa
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Oletko valmis sitoutumaan työhösi ja haluat kehittyä?  Oletko sanavalmis ja kykenet haastamaan sekä itsesi, että asiakkaasi oikeiden ratkaisujen valinnassa? Osaatko hahmottaa kokonaiskuvan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden tarpeista ja pystyt rohkeasti esittämään ratkaisuehdotuksesi? Saatat olla etsimämme tulevaisuuden myynnin ammattilainen.

Etsimme rohkeaa ja tuloshakuista huippumyyjää Telia Kauppaan Jyväskylään. Tehtävä on vakituinen, osa-aikainen (10-38h/vko). Telia Kauppa on Suomessa maanlaajuisesti toimiva 34 myymälän ketju ja merkittävä osa Telian myyntiä. Kaupan keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet asiakasta ilahduttaen ja luoden saumattomia asiakaskokemuksia.

Seuraava mahdollisuutesi

Kaupassa olet käyntikorttimme, otat asiakkaat vastaan ilolla, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille soveltuvinta ratkaisua tulevaisuuden tarpeet mukaan lukien. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut sekä mobiili- ja internetpalvelut). Liikkeessämme asioivat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat. Tehtäviisi kuuluvat myös myymälän jokapäiväiset hommat, kuten tuotteiden vastaanotto ja hyllytys sekä myymälämme edustuskunnosta huolehtiminen.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Odotamme sinulta

Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja saat kicksejä myyntitaitojesi kehittämisestä ja tulostavoitteisen saavuttamisesta! Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat myynnillisen työilmapiirin luomista. Suhtaudut myyntiin intohimolla ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi. Me Telia Kaupassa varmistamme sinun mahdollisuutesi onnistumiseen osana huipputiimiä. Sopiva tausta tehtävään löytyy siis rohkeasta asenteesta, palavasta halusta kehittyä sekä aiemmasta tuloshakuisesta myyntikokemuksesta. Kenties olet myös opiskellut kaupallista alaa? Työssä pärjää paikallisella murteella, mutta eduksi on myös kaikki muu karttunut kielitaito.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Tomi Jermoranta, Sales Manager, puhelimitse +358403024967 (ark. 9-16).

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.2.2018.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja pyrimme löytämään meille soveltuvimman henkilön mahdollisimman nopeasti hakuajan päättymisestä. Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse. Mikäli sinulla on kysyttävää prosessin etenemisestä, ota yhteyttä ilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

.