(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Telia Kauppa (Oulu)
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Olemme avanneet uusia myynnin pestejä motivoituneille työntekijöille Ouluun. Etsimme rohkeita ja positiivisia myyjiä, joilla on poikkeuksellisen vahva halu kehittää itseään - tartu mahdollisuuteen!

Seuraava mahdollisuutesi

Tarjoamme sinulle joustavan sopimuksen 10-38 h/viikko, kilpailukykyisen ICT-alan palkan ja kannustavan myyntibonusmallin. Myymälämme on laajasti auki viikon jokaisena päivänä, joten työvuoroja on usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaupassa edustat yritystämme ja olet käyntikorttimme asiakkaille. Otat heidät vastaan reippaalla asenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille aktiivisesti Telian ratkaisuja. Tuotesalkkusi sisältää kaikki yleisimmät palvelumme, kuten esimerkiksi puhelinliittymät, kodin laajakaistat, viihderatkaisut ja maksukanavat. Laitepuolella päätuotteesi ovat älypuhelimet, tabletit, älykellot, kuulokkeet, kaiuttimet, suojat ja kaikki lisätarvikkeet. Myynnin lisäksi vastuullasi on myymälän jokapäiväiset perustehtävät, kuten kuorman vastaanotto, tuotteiden esillepano, tilitys ja liikkeen siisteyden ylläpito.

Kuka sinä olet?

Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja uskallat olla aina oma itsesi. Sinulla on positiivinen can-do asenne, palava tulosnälkä ja loistava paineensietokyky. Työsi jälki on sinulle tärkeä ja haluat luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita tarjoamalla asiakkaillemme alan parasta asiakaskokemusta ja laadukkainta myyntiä. Olet valmis laittamaan itsesi aina täysillä likoon ja asiointi kanssasi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.

Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta meille tärkeimmät ovat sinun asenne, tahto ja menestymisen nälkä.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Tunnet vähintään perustasolla operaattorialan palvelut
  • Ymmärrät aktiivisen ja tuloshakuisen myynnin perusteet
  • Kehität taitojasi oma-aloitteisesti ja viet niitä käytäntöön
  • Osaat asettaa itsellesi tavoitteita ja luoda niiden pohjalta toimintasuunnitelmia
  • Ongelmatilanteissa etsit aktiivisesti ratkaisuja odottelun sijaan
  • Pystyt toimimaan tehokkaasti sekä yksin että osana tiimiä

Mitä voit odottaa?

Meillä vallitsee rento ilmapiiri ja tekemisen meininki. Jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen. Annamme sinulle parhaat työkalut kehittymiseen, onnistumiseen ja menestymiseen kanssamme jatkuvasti muuttuvalla alalla. Meillä kykynsä osoittavat huomataan ja palkitaan, jonka ansiosta monet myyjämme toimivat esimerkiksi myymälän kymppeinä, laitespesialisteina ja myyntivalmentajina. Inspiroidu siis New Generation Telco -matkastamme ja liity osaksi tiimiämme!

Innostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 7.7.2020 Career-sivustomme kautta. Mikäli haluat kuulla lisää roolista tai meistä, ole yhteydessä Villeen ajalla 6-7.7.2020 klo 10-14: ville.pulli@teliacompany.com / 0400260340.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!