(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent, Nets Denmark A/S, Finnish Branch
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsitkö aktiivista myyntityötä tulevaisuuden toimialalta?

Haemme nyt myyntityöstä nauttivaa nälkäistä yritysmyyjää vakituiseen työsuhteeseen Netsin Merchant Services -liiketoimintayksikköön. Pienten- ja keskisuurten yritysasiakkaiden myyntiorganisaatio on kasvussa ja etsii vahvistusta tiimiinsä. Myyntityö tapahtuu puhelimitse, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

Etsimällämme henkilöllä on oma-aloitteinen ote työhönsä ja näyttöä aikaisemmasta myyntitavoitteiden saavuttamisesta, sekä kunnianhimoa asettaa uudet tavoitteet vanhojen täyttyessä. Parhaassa tapauksessa sinulla olisi vahva kokemus uusasiakashankinnasta ja haastavien kokonaisuuksien myynnistä. Ymmärrät millä tavalla eri maksamisen ratkaisut voivat auttaa yritysten liiketoimintaa ja pystyt esittelemään ratkaisumme luontevasti liiketoimintapäättäjille.

Menestyäksesi työssä sinulta tulisi löytyä aktiivinen, tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelytapa. Omaksut uusia asioita nopeasti ja omaat loistavat vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Eduksi luetaan myös kokemus b2b-myynnistä ja SAP:n tai muun vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Yrittäjähenkisyys auttaa sinua saavuttamaan tavoitteet kerta toisensa jälkeen.

Nets tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän alalta, joka vaikuttaa jokaisen yrityksen arkeen. Nykyaikaisen ja joustavan työskentelytavan sekä välineet etätyömahdollisuuksineen ja innostavan työilmapiirin kokeneen tiimin tuella. Pääset työskentelemään aidosti kansainvälisessä työympäristössä ja kilpailukykyinen palkkamalli bonuksineen ja työsuhde-etuineen antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkatasoosi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari 050 470 8331 lotta.suikkari@barona.fi