(Poistunut julkaisusta)

Sales Agent (Lahti)
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018
Haemme myynnin ammattilaisia Sales Agentteja mukaan tiimiimme. Olemme Vestrum Oy, Lahdessa toimiva yritys ja toimimme yhteistyössä suomalaisen teleoperaattorin Telian kanssa. Myymme Telian tuotteita niin nykyisille kuin tulevillekin asiakkaille. Tavoitteena meillä on saada jokainen asiakaskohtaaminen tehtyä niin laadukkaasti, että asiakas haluaa keskustella kanssamme aina uudelleen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kiinnostavan näköalapaikan operaattorikenttään ja kattavan koulutuksen tuotteisiin. Koska olet myynnin ammattilainen, niin palkitsemme hyvästä tuloksesta peruspalkan lisäksi. Haluamme tehdä hyvää tulosta kanssasi, joten tarjoamme sinulle vakituista, kokoaikaista tehtävää jossa pääset haastamaan itseäsi aina vain parempiin tuloksiin. Lisänä, koska haluamme että Sinä kehityt vielä kovemmaksi ammattilaiseksi – pääset osallistumaan sertifiointiohjelmaamme joka syventää taitojasi myyjänä ja antaa sinulle lisää mahdollisuuksia päästä kehittymään meillä Vestrumilla.

Mikä on ensimmäinen tehtäväsi?

Työssäsi kohtaat asiakkaitamme puhelimitse ja tavoitteesi on tehdä tyytyväisiä asiakkaita päivän aikana. Tämä tapahtuu kysymällä, kuuntelemalla sekä tarjoamalla asiakkaalle parhaiten sopivaa ratkaisua. Työpäivän aikana pääset toimimaan ongelmanratkaisijana, neuvottelijana, konsulttina sekä koet onnistumisia.

Mitä toivomme sinulta?

Pidät myynnistä ja haluat kehittyä siinä. Näytöt aikaisemmasta myyntityöstä ovat plussaa, samoin kuin toimiminen aikaisemmin operaattorikentässä. Uskomme, että oikealla asenteella pääset pitkälle, joten kerrothan meille hakemuksessasi, milloin ja miten olet onnistunut aikaisemmin saamaan asiakkaan tyytyväiseksi tarjoamalla hänelle oikeaa ratkaisua arjen haasteisiin.

Käythän tutustumassa myös tulevaan esimieheesi Roniin LinkedInissä; https://www.linkedin.com/in/roni-ojalainen tai soita hänelle nroon 0400 474 853

Lähetä hakemuksesi Go Onin hakulomakkeen kautta alla olevasta linkistä, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja Go Onilta antaa HR-päällikkö Liisa Sipilä, p. 0440 294 444, liisa.sipila@go-on.fi