(Poistunut julkaisusta)

Sales Advisor / Myyjä, Helsinki & Espoo
Hennes & Mauritz

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

HAEMME MYYJIÄ ERI MITTAISIIN MÄÄRÄAIKAISUUKSIIN (3-6KK) SEKÄ KESÄSESONGILLE 2020 10H/VKO, 20H/VKO SEKÄ 30H/VKO HELSINGIN JA ESPOON MYYMÄLÖIHIMME!

 

Liity tiimiimme, jossa asiakas on aina numero #1. Intohimo muotiin ja myyntiin vie meitä eteenpäin kaikessa mitä teemme. Meillä jokainen päivä on erilainen lukuisten asiakaskohtaamisten ja mahtavien kollegoiden ansiosta. Tämä voi olla alku uralle, joka on täynnä lukemattomia mahdollisuuksia! 

 

Sales Advisorina H&M:llä olet vastuussa inspiroivan ostokokemuksen luomisesta asiakkaillemme sekä asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta tiimisi kanssa

 

Etsimme sinua joka:

  • Nautit muodista, myynnistä ja asiakaspalvelusta
  • Kommunikoit avoimesti ja rehellisesti sekä annat palautetta kollegoillesi ja esimiehillesi
  • Olet joustava ja haluat suorittaa tehtäväsi tehokkaasti
  • Olet innokas oppimaan uusia asioita ja kehittymään H&M:llä
  • Nautit tiimityöskentelystä ja haluat saavuttaa tuloksia hyvällä tiimityöllä
  • Olet vähintään 18 vuotias työsuhteen alkaessa
  • Pystyt työskentelemään joustavasti kaupan aukioloaikojen mukaan

Persoonallisuutesi on meille tärkeää. Uskomme, että erilaiset kokemukset sekä taustojen monimuotoisuus tekevät työpaikastamme dynaamisen, inspiroivan ja luovan kaikille työntekijöillemme. Roolistasi riippumatta edistät menestystämme seuraamalla arvojamme ja tekemällä työtäsi sitoutuen ja intohimoisesti.

 

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Tartu tilaisuuteen ja luo unelmiesi ura yhdessä maailman suurimmista muotialan yrityksistä!

 

Lähetä hakemuksesi 22.1.2020 mennessä, liitä hakemukseesi ansioluetelosi sekä hakemuskirje suosittelijoineen. Kerrothan hakemuksessasi myös tuntitoiveesi. Tulemme olemaan sähköpostitse yhteydessä rekrytoinnin etenemisestä, joten tarkkailethan sähköpostiasi.
 
Odotamme innolla hakemustasi!