Sales Administrative Assistant
Bridgestone

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Sales Administrative Assistant

Vastuullasi on tuotteiden hinnoitteluun liittyvät tehtävät, ja toimit oman myyntiorganisaation tukena niihin liittyvissä asioissa. Hallinnoit tuotteiden hintoihin ja alennuksiin liittyviä tietoja SAP-järjestelmässä. Vastaat ja hoidat asiakkailta tulevat lasku- ja hyvityskyselyt. Teet myös alennuksiin liittyviä tilien täsmäytyksiä. Työ sisältää paljon työskentelyä erilaisten järjestelmien parissa, ja toimit myyntitiimin tukena tuottamalle heille raportteja. Esimiehenäsi toimii Suomen Business Controller.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon tai myyntiä tukevista tehtävistä, joissa keskeisenä osana on ollut erilaisten järjestelmien käyttö. Työ edellyttää tarkkuutta ja yksityiskohtiin paneutumista, priorisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hallitset hyvin nykyaikaiset tietotekniset työkalut ja SAP-järjestelmän tuntemus on eduksi. Sinulla on taloushallintoon painottuva koulutus esim. tradenomi ja sujuva englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito.

Tarjoamme aidosti kansainvälisen ja haasteellisen työympäristön sekä mahdollisuuden olla osana menestyvää eurooppalaista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 4.10. ja 10.10. kello 9 – 11. Soittopyynnöt voit lähettää osoitteeseen vilma.tervomaa@arespartners.fi.  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 20.10.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot