(Poistunut julkaisusta)

Sales Acquisition Specialist, Arval Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Arval on erikoistunut täyden palvelun ajoneuvojen leasingiin ja uusiin liikkumisratkaisuihin, ja hallinnoimme 1,4 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti (kesäkuun 2020 lopussa). Joka päivä yli 7 200 Arvalin työntekijää 30 maassa tarjoaa asiakkaillemme joustavia ratkaisuja saumattomien matkojen ja kestävän kehityksen parantamiseksi, aina suurista kansainvälisistä yrityksistä pienempiin yrityksiin ja yksittäisiin kuluttajiin. Olemme Element-Arval Global Alliancen perustajajäsen ja johtava ajoneuvokantojen hallinnointiin erikoistunut yritys, jolla on 3 miljoonaa ajoneuvoa 50 maassa. Arval perustettiin vuonna 1989, ja sen omistaa kokonaan BNP Paribas. Konsernissa Arval on osa konsernin vähittäispankki- & palveluliiketoimintaa.

Haluatko olla mukana rakentamassa ja jatkamassa alalla arvostetun yrityksemme vahvaa kasvutarinaa? Oletko sujuvasanainen keskusteluiden avaaja ja iloisetko työsi onnistumisista?

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme kaupalliselle osastolle Vantaalle

SALES ACQUISITION SPECIALISTIA

Tehtävässä olet avainroolissa kasvattamassa ja vauhdittamassa leasing-palvelumme myyntiprosessin alkuvaihetta. Keskityt aktiivisella otteella uusien B2B-puolen asiakkaiden tunnistamiseen, kontaktointiin ja asiakassuhteiden käynnistämiseen. Pääsääntöisesti kartoitat myyntimahdollisuuksia keskisuurissa yrityksissä ja avaat yhteyksiä uusiin asiakkaisiin puhelimitse. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. tiedusteluihin vastaaminen, avustaminen sopimusten ja tarjousten laadinnassa ja muut uusiin asiakkaisiin liittyvät tehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen muun myyntitiimin ja asiantuntijoiden kanssa osana nuorekasta ja dynaamista tiimiä. Näytä meille kykysi ja ajan kuluessa organisaatiomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut etsimään uusia myyntimahdollisuuksia, sopimaan aktiivisesti tapaamisia ja olet valmis näyttämään kykysi työpaikalla. Aikaisempi kokemus ja näytöt puhelintyöskentelystä ovat sinulle eduksi. Tärkeintä on, että olet positiivinen, innostunut, sanavalmis sekä omaat asiakaslähtöisen ja myynnillisen asenteen työskentelyyn. Motivoidut selkeistä tavoitteista ja olet valmis pitkäjänteisesti tekemään työtä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tartut työhösi oma-aloitteisella ja vastuullisella otteella. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia. Koulutustaustasi on mielellään kaupallinen ja sinulta löytyy halu opetella uusia asioita ja kasvaa tehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön. Meillä on mutkaton ja rento työporukka, joka vaalii työssä viihtymistä ja myönteistä työilmapiiriä. Esimieheltäsi ja muulta myyntitiimiltä saat tehtävään jatkuvan ja sparraavan tuen. Olemme voimakkaassa kasvussa. Tarjoamme siksi myös mahdollisuuden päästä mukaan kehittymään kanssamme, erittäin arvostetun ja vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 7.2.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com ja Terhi Airas terhi.airas(at)fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.