(Poistunut julkaisusta)

Sales Account Manager
Nordic LAN & WAN Communication Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Haemme nyt Sales Account Manageria vahvistamaan Viria LAN&WANin huipputiimiä palvelumyynnissä!

Palvelumyynnissä tehtävänäsi on vastata tietoturva- ja tietoverkkopalveluiden myynnistä yritys- sekä julkishallinnon asiakkaille. Päivittäisessä työssäsi tapaat niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaita, ja tarjoat heille parhaat ratkaisut LAN&WANin kattavasta palveluvalikoimasta. Sovit itsenäisesti tapaamisia ja vastaat myös omien myyntitavoitteidesi saavuttamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tietoliikenteen/tietoturvan parista. Omaat hyvän ymmärryksen verkko- ja tietoturvaratkaisuista ja voit olla myös kouluttautunut alalle. Arvostamme myös aikaisempaa kokemustasi palvelumyynnistä.

Tehtävässä toimit osana Etelä-Suomen myyntitiimiä Espoon toimipisteessä. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tekijä, jolla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot niin asiakkaiden kuin tiiminkin suuntaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana Viria LAN&WANin huipputiimiä, jossa sinua työtäsi tuetaan koko organisaation voimin. Myös uramahdollisuudet sekä kilpailukykyinen palkkaus kuuluvat tähän mahtavaan pakettiin!

Kun haluat tehdä tuloksellisesta myyntiä ja kehittyä ratkaisumyyjänä, jätä hakemuksesi heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Rekrytointikonsultti Venla Rapila, venla.rapila@barona.fi