(Poistunut julkaisusta)

Sales Account Manager
Nordic LAN & WAN Communication Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Haemme Sales Account Manageria vahvistamaan Viria LAN&WANin huipputiimiä järjestelmämyynnissä!

Viria LAN&WANilla tehtävänäsi on vastata tietoliikenne- ja tietoturvalaitteiden sekä -palvelujen myynnistä yritys- sekä julkishallinnon asiakkaille. Päivittäisessä työssäsi toimit ratkaisumyyjän roolissa esitellen asiakkaille parhaat tuotteet ja ratkaisut laajasta LAN&WANin tuote- ja palveluvalikoimasta.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta tietoliikenteen/tietoturvan parista. Omaat hyvän ymmärryksen verkko- ja tietoturvaratkaisuista ja voit olla myös kouluttautunut alalle. Arvostamme myös kaupallista taustaasi ja aktiivista otettasi myyntiin.

Haemme tulevaisuuden tekijää, jolla on oma-aloitteinen ote myyntiin. Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot niin asiakkaiden kuin tiiminkin suuntaan ja tulet toimimaan osana Etelä-Suomen myyntitiimiä Espoon toimipisteessä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana Viria LAN&WANin huipputiimiä, jossa sinua työtäsi tuetaan koko organisaation voimin. Myös uramahdollisuudet sekä kilpailukykyinen palkkaus kuuluvat tähän mahtavaan pakettiin!

Kun haluat kehittyä ja tehdä tuloksellisesta myyntiä, niin jätä hakemuksesi heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Rekrytointikonsultti Venla Rapila, venla.rapila@barona.fi