(Poistunut julkaisusta)

Sales Account Manager, VividWorks Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Etsimme nyt kahta kokoaikaista Sales Account Manageria asiakkaallemme. Tehtävä on vakituinen ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä työskentelet kansainvälisessä yrityksessä kasvaen ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Lue ilmoitus ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
VividWorksin myyntitiimi hakee kahta innokasta tekijää B2B-myynnin pariin. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan niin uusasiakashankinnasta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamisesta. Vastaat kokonaisvaltaisesti myyntiprosesseista kasvattaen yrityksen 3D-mallinnuksen myyntiä. Tehtävässä opit tunnistamaan uudet myyntimahdollisuudet ja luot asiakasyrityksille räätälöityjä VR / AR ratkaisuja. Innostavan palkkausmallin lisäksi tarjoamme modernit CRM-työkalut tehostamaan myyntisiä, sekä ennen kaikkea innovatiivisen myyntitiimimme, jonka osana kasvat ratkaisumyyjänä. VividWorks tarjoaa kattavan perehdytysjakson, jotta kasvutarinasi myynnin ammattilaiseksi saa hyvän alun.
TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta
* Prospektointi
* Asiakkuuksien kokonaisvaltainen hallinnointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävänkuvaan soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen tai tekninen koulutus)
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
* Vähintään 3 vuotta kokemusta järjestelmä-myynnistä ja halua kehittyä alalla
* Sujuvat tiimityöskentelytaidot


Eduksi katsomme myyntityön ohjelmistojen parissa sekä käyttökokemusta Pipedrive -ohjelmistosta.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Arabiankatu 12, Helsinki
* Palkka: Pohja + provisiot
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VividWorks kehittää web-pohjaisia visuaalisia myynnin ratkaisuja tuotteiden valmistajille ja jälleenmyyjille. Yhtiön asiakkaita ovat huonekaluteollisuus ja sisustuselementtejä valmistavat yritykset. VividWorks on saavuttanut nopeasti vahvan aseman pohjoismaiden markkinoilla ja kasvaa kovaa vauhtia kansainvälisesti.